Metallimusiikki.net

damnara

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen damnara liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin damnara. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin damnara liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Die So Fluid Suonenjok' Rokiin — ennakkoklubit julki

Suonenjoella 13.–14.7.2012 järjestettävän Suonenjok’ Rokin hulppea ja päätä huimaava ohjelmisto paisuu kuin pullataikina tapahtuman saadessa osakseen ulkomaalaisvahvistuksia suoraan Isosta-Britanniasta. Suomessa kulttimaineessa kylpevä ja useat minirundit kiertänyt raskaan rockin trio Die So Fluid tulee olemaan vauhdikkaan perjantai-illan pääesiintyjä. Yhtye tunnetaan Suomessa räväkkänä livebändinä, jonka keulakaunotar Grog osaa puhutella suomalaiskuulijoita tummanpuhuvilla ja tarttuvilla kertosäkeillä.

Ohjelmaan väriä tarjoaa myös 25.4. debyyttialbuminsa julkaiseva kotimaisissa metallimedioissa suitsutettu kuopiolainen death & roll -bändi Carnal Demise. Savon kovin akustinen kitaraduo Kaksinen tuo oman osansa tapahtuman rauhallisen räväkkään ilonpitoon. Luvassa myös savolaiset tautisen tiukat hardrock-latotanssit Damnara-yhtyeen tyyliin.

Lue koko julkaisu…

Damnara: "Demo 6"

  • Levyarvostelu julkaistiin perjantaina 30.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2569 kertaa
  • Bändit:

Damnaran demon etukansi.Kuvassa demon etukansi

Damnara on neljän miehen yhtye, joka on perustettu vuonna 2009, ja joka on ilmeisesti seuraaja Svat-nimiselle bändille. Yhtye kertoo soittavansa metallia sekä perinteiseen, että vaihtoehtoiseen malliin sekoitellen siihen rockia ja jopa pop-musiikkia. Juuri vaihtelevuus ja monipuolisuus tulee mielestäni hyvin esiin levyllä, josta tein seuraavia huomioita.

Lue koko julkaisu…