Metallimusiikki.net

enthrone the unborn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen enthrone the unborn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin enthrone the unborn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin enthrone the unborn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Enthrone The Unborn: "...And The Sky Is Ours"

  • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 18.03.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2245 kertaa
  • Bändit:

Sinertävä tausta, jonka päällä siivekäs enkelipatsas ja kaiken keskellä Enthrone The Unborn -logo mustan taulun päällä.Julkaistiin 1.3.203

Melodista death metallia soittava Enthrone The Unborn on melko nuori iältään, se perustettiin Keravalla loppuvuodesta 2011. Vaikutteita bändi on saanut mm. 90-luvun melodisesta metallimusiikista. Tässä on kyse yhtyeen debyyttialbumista, jota on työstetty melko hartaasti jo vuoden 2012 alkupuolelta lähtien. Virallinen julkaisupäivä oli 1.3.2013. Kuunnellaanpa millainen lopputulos on!

Lue koko julkaisu…