Metallimusiikki.net

esoteric

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen esoteric liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin esoteric. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin esoteric liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Esoteric — musiikkia musiikin takia.

  • Julkaistiin tiistaina 03.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 834 kertaa
  • Bändit:

Valokuva Esotericin kokoonpanoon kuuluvista miehistä, jotka kaikki ovat mustiin pukeutuneita. Valtaosalla jampoista myös pitkät hiukset, osalla viikset ja partaakin. Taustalla suuria pylväitä.Yhtyeessä kuusi jäsentä

Olen Turussa, on sunnuntai ja saavun keikkapaikka Klubiin pakkasesta ja pimeydestä. Sisällä odotan löytäväni vielä pimeämmän ja kylmemmän sunnuntain. Olen haastattelemassa Birminghamissa 1992 perustettua doom metal -yhtye Esotericia. Tiskillä minulla onkin vastassa ryhmä mustiin pukeutuneita metallimiehiä. Minut esitellään bändin tatuoidulle laulaja-kitaristille Greg Chandlerille, joka on leikannut pois pitkät hiuksensa sivuilta ja molemmilla puolilla nenää koristaa nenärenkaat. Kylmyyden sijaan laulaja kuitenkin kättelee lämpimästi ja haastattelu tapahtuu Klubin takahuoneessa, jonka ruskean-oranssinväriset seinät on tussattu täyteen kuvia ja tekstejä. Koko Esoteric kokoonpano osallistuu haastatteluun, joista osa syö ja osa on siirtyneet jo juomaan olutta, kuten vieressäni istuva laulaja. Aloitan kertomalla, että haastattelin noin viikko sitten Klubilla Napalm Deathin laulajaa, joka on myös Birminghamista kotoisin.

Lue koko julkaisu…