Metallimusiikki.net

extol

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen extol liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin extol. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin extol liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Extol: Pearl.

  • Julkaistiin perjantaina 03.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1127 kertaa
  • Bändit:

Viisipäisen Extol-bändin miehet seisovat ulkoilmassa varustautuneena kylmään säähän pukeutumalla lämpimiin vaatteisiin. Valtaosalla heistä pitkät hiukset, yllään arkivaatteet.Kristillistä metallia

Ja pimeydestä ilmestyi käsi. Se töni. Tämä on norjalaisen sanomaltaan kristillistä ja musiikillisesti progressiivista thrash/death metallia mättävän Extol (www.extolweb.com) -bändin uusi musiikkivideo, joka kuullaan yhtyeen uran järjestyksessä neljännellä pitkäsoitolla. Kiekon nimi on "Blueprint", joka on lyhenne sanoista "The Blueprint Dives". Se julkaistiin vuonna 2005 Century Media Recordsin kautta. Tämän "Pearl"-musiikkivideon ohjasi Øystein Moe ja Alexander Soma. Video kuvattiin Norjassa.

Extol kaavailee julkaisevansa ensi vuonna kokoelmalevyn, mikä sisältää niin vanhoja kuin uusiakin biisejä. Lisäksi levyn soittolistalle on tarkoitus ympätä myös harvinaisempaakin musiikkimateriaalia. Tarkempia tietoja tästä kiekosta julkaistaan lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…