Metallimusiikki.net

fear or domination

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen fear or domination liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin fear or domination. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin fear or domination liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Fear or Domination julkaisee albuminsa "Create.Control.Exterminate."

  • Julkaistiin perjantaina 04.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1121 kertaa
  • Bändit:

Tumma tausta, johon piirretty kaupungin rakennuksia ja teitä. Oikeassa yläkulmassa lukee levyn nimi.Julkaistaan 23.11.2011

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut Fear of Domination (www.fearofdomination.com) kertoo seuraavasta levyjulkaisustaan, joka tapahtuu keskiviikkona 23. marraskuuta, seuraavaa: Bändillä on nyt edessään uusi aikakausi, sillä tuore materiaali ylittää kirkkaasti niin soundillisesti, kuin rakenteellisestikin aikaisemman tuotannon. Tie julkaisua kohti ei aina ollut helppo kulkea, mutta halusimme varmistaa laadun olevan sitä puhtainta Fear of Dominationia parhaimmillaan ja siinä onnistuimme mielestämme täydellisesti. Bändin mukaan "Create.Control.Exterminate." kertoo halusta hallita, ihmismielen heikkoudesta ja ihmisten sairaista pakkomielteistä. Äänite on laitettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään.

Lue koko julkaisu…