Metallimusiikki.net

funebrarum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen funebrarum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin funebrarum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin funebrarum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Interment Pulverised Recordsille.

  • Julkaistiin tiistaina 01.07.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1233 kertaa
  • Bändit: ,

Intermentin-Funerbrarumin splitlevyn kansikuva. Kuvassa piirrettynä jonkinlainen iloton ja eloton manalan maa, jossa hautakammioita ja pimeyttä, kolkkoutta. Vasemmassa yläkulmassa Funebrarumin logo, oikeassa Intermentin. Logot valkoisia risukasoja.Tuorein tekele vuodelta 2007

Ruotsalainen death metallia soittava Interment (www.interment.se), joka on kotoisin Avestan mailta, murisee solmineensa sopimuksen Singaporessa toimivan Pulverised Recordsin kanssa. Levy-yhtiö on metallimusiikkiin erikoistunut. Se tulee julkaisemaan Intermentin uuden studioalbumin varhain vuonna 2009. Yhtye työstää tällä hetkellä uuden pitkäsoittonsa biisimateriaalia.

Interment-nelikon tällä hetkellä tuorein tekele on split-CD yhdessä Funebrarum-nimisen metallimörssärin kanssa. Kiekon nimi on "Conjuration of the Sepulchral". Siitä julkaistaan myös LP-versio. Se sisältää kummaltakin yhtyeeltä viisi kappaletta. Funebrarumin osuus sisältää Abhorrence- ja Grave-coverin.

Lue koko julkaisu…

Party.San Metal Open Air: Korpiklaani, Funebrarum...

  • Julkaistiin keskiviikkona 14.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1510 kertaa
  • Bändit: ,

Tämänvuotiseen Party.San Open Air (www.party-san.de) -festareille on järjestetty esiintymään myös suomalainen folk metallia soittava Korpiklaani. Paikalle vahvistettujen esiintyjien joukkoon kuuluu myös mm. Taake, Melechesh, Gorgoroth ja Deicide. Tapahtuma järjestetään elokuussa, 9.–11. päivä, Saksan Bad Berka -nimisessä paikassa.

Lue koko julkaisu…