Metallimusiikki.net

god seed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen god seed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin god seed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin god seed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

God Seed: "Live At Wacken".

  • Julkaistiin perjantaina 02.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1011 kertaa
  • Bändit:

"Live At Wacken" -DVD:n kannessa pentagrammin edessä seisovia black metal -muusikkoja. Kuvan yläosassa God Seedin logo.Julkaistaan 21.10.2011

Lokakuun jälkimmäisellä puoliskolla ilmestyy Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa God Seed julkaisee ensimmäisen live-DVD:nsä, nimeltään "Live At Wacken". Keikkataltiointi sisältää vuoden 2008 konsertista tehdyn nauhoitteen. Tuolloin God Seed toimi festivaalin päälavalla pääesiintyjänä yli 75 000 metallimusiikin ystävän edessä. Konsertissa nähtiin God Seedin samanlainen mustaa messua muistuttava lavashow, jota metallibändin jäsenet tarjosivat Puolan Krakovassa vuonna 2004. Tuolloin esiintymislavalle oli ripotellut seivästettyjä lampaiden päitä, risteihin riippumaan laitettuja alastonmalleja ja kaiken kruununa 80 litraa lampaiden verta. Toisin kuin Puolan keikalla, Wackenissa God Seed ei saanut eläinoikeusjärjestöjä ja kristittyjä kimppuunsa.

Lue koko julkaisu…

Gorgorothin Gaahl on Vuoden homo.

Norjan pahamaineisimpiin black metal -bändeihin luetun Gorgorothin entinen keulahahmo Gaahl on valittu viime viikolla Norjan Bergenissä vietetyssä homogaalassa, Bergen Gay Gallassa, Vuoden homo -palkinnon voittajaksi. Palkinnon voittaneen Gaahlin katsotaan tehneen seudun homoyhteisölle palveluksia toiminnallaan. Palkinnon voittamisesta uutisoi Bergensavisen toimittaja Hugo Ivan Hatlandin koostamassa artikkelissa. , joka tapasi Gaahlin kaupungin keskustassa sijaitsevassa kahvilassa. Gaahl, eli Kristian Eivind Espedal, otti naureskellen tuoreimman tittelin vastaan. Kahvilaan Gaahl toi 19-vuotiaan poikaystävänsä Robin Jakobsenin, jonka kanssa muusikko on seurustellut viimeiset pari vuotta. Gaahlin homous paljastui viime vuonna, kun saksalainen toimittaja uskalsi kysyä suoraan mieheltä, onko hän homoseksuaali. Gorgorothin ex-jäsen päätti vastata kysymykseen kiertelemättä.

Lue koko julkaisu…

Gaahlilta ja Kingiltä God Seed.

  • Julkaistiin maanantaina 23.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1331 kertaa
  • Bändit:

Norjalaisen Gorgoroth-bändin entiset jäsenet Gaahl ja King ov Hell hävisivät nimikiistan bändistään, joten kaksikko perusti tilalle uuden yhtyeen. Tänään 23.3. paljastui, että Gaahlin ja Kingin uusi yhtye on nimeltään God Seed. Tämän nimen he valitsivat yhtyeelleen sen takai, että se kuvastaa hyvin kasvua ja bändin mukaan myös ihmisessä itsessään olevaa jumaluutta, sekä luontoa. God Seed on myös Gorgorothin viimeisimmän albumin kappaleen nimi, joten se symbolisoi myös vanhasta irtautumista ja uuden aloittamista. Gaahl, eli Kristian Espedal ja King, syntymänimeltään Tom Cato Visnes, hävisivät hiljattain lakikiistan Gorgoroth-bändin nimestä. Jatkossa Gorgorothin nimellä musiikkia julkaisee bändin kitaristi Infernus, joka tunnetaan myös syntymänimellä Roger Tiegs.

Lue koko julkaisu…