Metallimusiikki.net

godsplague

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen godsplague liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin godsplague. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin godsplague liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Uuden Godsplague-albumin julkaisu siirtyy

 • Julkaistiin lauantaina 04.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 880 kertaa
 • Bändit:

"Revival"-albumin etukannessa valokuva rupikonnasta, joka näyttää kuivettuneelta. Sen yläpuolella Godsplaguen logo ruskealla värillä.Julkaistaan tammikuussa 2013

Godsplaguen "Revival"-albumin julkaisu siirtyy tammikuulle. Syksyn aikana yhtye tekee muutamia paluukeikkoja ennen tammikuuta ja nykykunnon voi tarkistaa 29.8.2012 On The Rocksissa, Helsingissä. Siirtoon ei liity mitään erikoista tai seliteltävää. Kaikilla tuntui vaan olevan niin paljon kiireitä, että päätettiin yhteisymmärryksessä bändin ja levy-yhtiön kanssa siirtää homma tammikuulle. Kaikki on jo valmista tammikuulle ja fiilis korkealla, kommentoi yhtyeen nokkamies Euge Valovirta. Godsplague julkaisi debyyttialbuminsa "Evilution" vuonna 2004. Kakkoslevy "Triumph" näki päivänvalon kahta vuotta myöhemmin ja kolmas, "H8" heti perään vuonna 2007.

Lue koko julkaisu…

Godsplague palaa uudella "Revival"-albumillaan

 • Julkaistiin lauantaina 26.05.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1146 kertaa
 • Bändit:

"Revival"-albumin etukannessa valokuva rupikonnasta, joka näyttää kuivettuneelta. Sen yläpuolella Godsplaguen logo ruskealla värillä.Julkaistaan 15.8.2012

Helsinkiläinen groove metallin A-sarjalainen Godsplague julkaisee viiden vuoden hiljaiselon jälkeen neljännen pitkäsoittonsa, nimeltään "Revival", 15. elokuuta. Yhtyeen nokkamiehet Euge Valovirta ja Nico Hartonen ovat saaneet yhtyeestään irti kaiken sen, mitä vuosien saatossa on jäänyt kertomatta. Godsplague julkaisi debyyttialbuminsa "Evilution" vuonna 2004. Kakkoslevy "Triumph" näki päivänvalon kahta vuotta myöhemmin ja kolmas, "H8"-niminen, heti perään vuonna 2007. Tulevan albumin myötä syyskuusta lähtien yhtye nähdään myös livenä kattavalla Suomen-kiertueella. Ensimmäisenä maistiaisena yhtye julkaisee "Live Like It´s Your Last Day" -videon, jolla esiintyy yhtyeen lisäksi Supersankari Suspension Teamin jäseniä lihakoukuissaan. Videon voi käydä katsomassa YouTubesta.

Lue koko julkaisu…

Godsplagueen basisti, rumpali vaihtoon.

 • Julkaistiin torstaina 05.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 709 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Godsplague (www.godsplague.com) uutisoi ottaneensa uudeksi basistikseen Reeo Tiiaisen, joka on vanha tuttu yhtyeen jäsenille ja hyvin lahjakkaaksi muusikoksi ylistetty tapaus. Metallimusiikki.net ilmoitti tammikuussa Godsplaguen etsivän basistia Arska Hietalan päätettyä erota yhtyeestä. Kuluvan kuukauden alussa julkaisemassaan lausunnossa bändi päätti vaihtaa vielä rumpalinkin, joten peltipatteristosta vastannut Atte Sarkima on toistaiseksi korvattu nimeltä mainitsemattomalla sessiomuusikolla. Sarkiman tilalle tullaan nimeämään myöhemmin vakituinen rumpali. Sarkiman eroamisen syitä Godsplague ei halua nyt lähteä tarkemmin erittelemään, sillä bändi aikoo keskittyä tulevaisuuteen ja uusien kappaleiden säveltämiseen.

Lue koko julkaisu…

Godsplague etsii basistia.

 • Julkaistiin torstaina 08.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 750 kertaa
 • Bändit:

Kolme pitkäsoittoa julkaisseen helsinkiläisen Godsplague (www.godsplague.com) -yhtyeen basisti Arska Hietala on jättänyt soittohommat keskittyen jatkossa seesteiseen perhe-elämään. Arska heitti viimeisen keikkansa 29.12.2008 Helldone Festareilla loppuunmyydyn Tavastia-klubin lauteilla. Yhtye kiittää isäntää yhteisistä vuosista ja toivottaa menestystä tuleviin koitoksiin. Nyt bändi etsii uutta basistia.

Jos haluat mainetta ja mammonaa, osallistu Idolsiin. Jos taas kiinnostaa soittaa pirun tiukkaa musiikkia nastojen äijien kanssa, ota yhteyttä Godspalguen kitaristi Euge Valovirtaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen evalovirta@gmail.com. Yhtye kirjoittaa parhaillaan biisejä neljännelle levylleen, jonka äänitykset on tarkoitus aloittaa kesällä 2009.

Lue koko julkaisu…