Metallimusiikki.net

graveborne

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen graveborne liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin graveborne. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin graveborne liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Graveborne: "Pure Negativity".

  • Levyarvostelu julkaistiin tiistaina 04.10.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2368 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen piirros jonkinlaisesta kyltistä, joka koristeellinen ja erittäin yksityiskohtainen. Sen keskellä lukee mustalla Graveborne.Julkaistiin 1.9.2011

Viime vuoden Nummirockissakin nähty suomalainen black metallia mylvivä Graveborne pöläytti ulos uuden albuminsa 1. syyskuuta 2011. Albumin aloitusraidan Metamorphosis aloitusriffi tuo mieleen positiivisella tavalla vanhan kunnon Barathrumin alkukantaisella, mutta voimakkaan antikristillisellä sävelellään. Kappale jää lyhyeksi, mutta nautinnolliseksi pläjäykseksi ja viimeistään Nocturnal-kappaleen jatkumon myötä käy ilmi, että bändi todella soittaa lupaamaansa "raakaa, nopeaa ja jopa tarttuvaa" black metallia.

Levy on musiikillisesti ihan arvostettava uutuus suomalaisen black metal -skenen saralla. Vaikka tyylillisesti Gravebornen musiikki ei paljoa erotu vastaavien bändien mittavasta kirjosta, se osaa tuoda kuitenkin jotakin uutta, mutta myös vakavasti otettavaa ja samalla häkellyttävän primitiivistä ja perinteistä, jota black metallin kuuntelijat tuppaavat arvostamaan.

Lue koko julkaisu…