Metallimusiikki.net

hate eternal

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hate eternal liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hate eternal. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hate eternal liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Misery Index ja Hate Eternal kiertueelle.

Misery Indexin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logon kirjaimet tuhdit, kuluneet kulmista ja laidoista ja valkoista taustaväriä vasten siten, että yksi sana per rivi. Ensimmäisen sanan alkukirjain ja viimeisen sanan viimeinen kirjain suuremmalla foMisery Indexin logo

Amerikkalainen death metal -klaani, joka itseään nimellä Misery Index (www.miseryindex.com) kutsuu, tulee kiertämään Euroopan seutua ahkerasti ensi vuoden tammikuusta alkaen. Bändi kiertää Eurooppaa yhdessä Hate Eternalin ja Aeonin kanssa. Misery Indexin uusi Euroopan-kiertue koetaan "Traitors"-nimisen albumin johdosta, jonka sanoman leviämistä metallimiehet haluavat varmistaa soittamalla mm. Saksassa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Itävallassa, Espanjassa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Belgiassa ja Ruotsissa. Tämänhetkisten tietojen mukaan yhtye ei ole koukkaamassa Suomeen, mutta konserttiaikatauluun saattaa tulla myöhemmin muutoksia.

MI-miesten "Traitors" on järjestyksessä kolmas pitkäsoitto, joka julkaistiin Relapse Recordsin kautta 30. syyskuuta kuluvana vuonna. Edellisen kerran bändi julkaisi pitkäsoitollisen edestä metallimurinaa vuoden 2006 puolella "Discordia"-levyn ominaisuudessa.

Lue koko julkaisu…

Hate Eternal: Randy erosi.

 • Julkaistiin tiistaina 03.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 726 kertaa
 • Bändit:

Hate Eternal -yhtyeen jäsenet, eli kolme pitkähiuksista miestä, seisovat sumuisassa säässä ulkoilmassa. Taustalla jonkinlainen taideteos tai pylväs. Miehillä mustat t-paidat.Bändi ennen miehistökatoa

Amerikkalainen death metal -bändi Hate Eternal (www.hateeternal.com) uutisoi nettisivuillaan vast’ikään julkaistussa tiedotteessa, että bändin basisti, Randy Piro, on päättänyt hylätä yhtyeen. Piro kertoo eroamispäätökseen vaikuttaneen nykyinen elämäntilanne, risteys, jossa on tehtävä suunnanmuutoksia. Hän päätti omistautua Gigan-projektille ja kouluttautumiseen.

Lue koko julkaisu…

Hate Eternal: I, Monarch.

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1192 kertaa
 • Bändit:

Hate Eternal (www.hateeternal.com) on death metallia soittava bändi, joka on ilmeisesti perustettu vuoden 1999 tienoilla. Bändin musiikkivideo "I, Monarch" on raskas ja hetkittäin todella ahdistava tuotos, jolla on kestoa lähemmäs 4 minuuttia.

Lue koko julkaisu…

Hate Eternalin DVD-julkaisun traileri netissä.

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 714 kertaa
 • Bändit:

Hate Eternal (www.hateeternal.com) -yhtyeen ensimmäisen DVD-julkaisun, nimeltään "The Perilous Fight", traileri on laitettu nettiin ladattavaksi YouTube.com-sivustolle ja sen voi katsoa myös täällä Metallimusiikki.net:in puolella. Luvassa on rankkaa menoa lähes parin minuutin verran.

Lue koko julkaisu…