Metallimusiikki.net

huoratron

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen huoratron liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin huoratron. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin huoratron liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuska 2012 -ohjelma valmistui

Viidettätoista kertaa vietettävän Suomen suurimman metallifestivaalin, Tuska Open Air Metal Festivaalin, kesän 2012 ohjelma on nyt valmis. Viimeinen niitti arkkuun on kotimainen, äskettäin "Cryptocracy"-albumin julkaissut, kokeilevaa ja kolossaalisen raskasta elektroa esittävä Huoratron, joka esiintyy sunnuntai-iltana. Tuskan aikataulut ovat nyt nähtävissä tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.tuska-festival.fi/esiintyjat. Festivaali koetaan Suvilahdessa 29.6.–1.7. välisenä aikana.

Lipunmyynti on käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Ennakkoliput maksavat kolmelle päivälle 115 €, kahdelle päivälle 90 € ja päiväkohtaiset liput ovat 65 € sekä kussakin tapauksessa summaan lisätään mahdolliset toimituskulut. Pääsyliput portilta ovat 130 € kolmelle päivälle, 100 € kahdelle päivälle ja 75 € yhdelle päivälle.

Lue koko julkaisu…