Metallimusiikki.net

exodus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen exodus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin exodus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin exodus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lost Societyn jäsenet ovat pokerin ystäviä

Raketin lailla suosioon vuoden 2012 Global Battle of Bands -bändikilpailusta noussut suomalaisyhtye Lost Society on saanut energisen keikkabändin maineen, eikä suotta. Kuka tahansa, joka käynyt seuraamassa bändin esiintymistä kotimaisilla kiertueilla tai legendaaristen bändien, kuten Slayerin ja Exoduksen lämmittelijänä, on saanut kokea bändin aidon omistautumisen thrash metallin sanansaattajana toimimiseen.

Lue koko julkaisu…

Tuska 2012 -ohjelma valmistui

Viidettätoista kertaa vietettävän Suomen suurimman metallifestivaalin, Tuska Open Air Metal Festivaalin, kesän 2012 ohjelma on nyt valmis. Viimeinen niitti arkkuun on kotimainen, äskettäin "Cryptocracy"-albumin julkaissut, kokeilevaa ja kolossaalisen raskasta elektroa esittävä Huoratron, joka esiintyy sunnuntai-iltana. Tuskan aikataulut ovat nyt nähtävissä tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.tuska-festival.fi/esiintyjat. Festivaali koetaan Suvilahdessa 29.6.–1.7. välisenä aikana.

Lipunmyynti on käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Ennakkoliput maksavat kolmelle päivälle 115 €, kahdelle päivälle 90 € ja päiväkohtaiset liput ovat 65 € sekä kussakin tapauksessa summaan lisätään mahdolliset toimituskulut. Pääsyliput portilta ovat 130 € kolmelle päivälle, 100 € kahdelle päivälle ja 75 € yhdelle päivälle.

Lue koko julkaisu…

Biomechanical tukee Exodusta Euroopassa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.10.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1154 kertaa
  • Bändit: ,

Brittiläinen sekametallibändi Biomechanical (www.biomechanical.co.uk) on lähdössä tukemaan Exodus-yhtyettä sen Euroopan kiertueella, jonka on tarkoitus kestää marraskuusta joulukuuhun.

Lue koko julkaisu…