Metallimusiikki.net

iron fire

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen iron fire liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin iron fire. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin iron fire liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Iron Fireltä "Metalmorphosized" -kokoelma.

 • Julkaistiin sunnuntaina 25.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 780 kertaa
 • Bändit:

Iron Firen logo kuvan oikeassa yläkulmassa ja alakulmassa lukee "Metalmorphosized". Kuvaa hallitsee piirretty maisema sillasta, jonka toisella laidalla seisoo rautainen ihmishahmo, jolla suuri tulipallo kädessä.Julkaistaan 4.10.2010

Tanskalainen Iron Fire (www.ironfire.dk) uutisoi 13 biisiä sisältävän kokoelman julkaistavan syys–lokakuun aikana Euroopan ja Pohjois-Amerikan faneille. Kokoelmalevy on nimeltään "Metalmorphosized". Sillä yhtye juhlistaa 10-vuotista taivaltaan levyttävänä bändinä. Iron Fire ei halunnut julkaista juhlalevyksi tavanomaista parhaat palat sisältävää levyä, joten teokselle seulottiin 13 sellaista viisua, joista osa on aikaisemmin julkaisemattomia ja yhtyeen uran alkuaikojen satoa. Vanhat biisit on nauhoitettu uudelleen vastaamaan vuoden 2010 odotuksia. Kokoelma-albumilla kuullaan myös useita aivan tuliteriä kappaleita, joita metallimiehet meinaavat hyödyntää seuraavilla albumeillaan. Tämän kokoelman hankkineet fanit voivat siis tutustua jo ennakkoon siihen, miltä Iron Fire tulevaisuudessa kuulostaa.

Lue koko julkaisu…

Iron Fire julkaisee juhla-albumin.

 • Julkaistiin tiistaina 06.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 816 kertaa
 • Bändit:

Tanskan Kööpenhaminassa toimiva Iron Fire (www.ironfire.dk) ilmoitti eilen maanantaina aikovansa julkaista 10-vuotisen uransa kunniaksi juhlalevyn. Sen äänitysvaihe käynnistyy ensi viikon torstaina. Albumin työnimenä on "Metalmorphosized". Bändi aikoo nauhoittaa sille 13 uransa parhaaksi katsomaansa biisiä. Lisäksi teokselle sullotaan joitakin aikaisemmin julkaisemattomia viisuja kiekkojen "On The Edge" ja "Revenge" väliseltä aikakaudelta. Vanhat biisit tullaan päivittämään vastaamaan nykypäivän odotuksia. Iron Firen joukot suunnittelevat laittavansa kiekolle myös aivan tuliteriä biisejä, jotka osoittavat kuuntelijoille mihin suuntaan tanskalaisyhtyeen musiikillinen tyyli kehittyy. Juhla-albumille tullaan maanittelemaan vieraileviksi soittajiksi kaikki bändin ex-jäsenet. Albumin julkaisuun liittyvistä suunnitelmista ei ole vielä kerrottu, mutta teos ilmestynee kesällä 2010.

Lue koko julkaisu…

Iron Fire: "To The Grave".

 • Julkaistiin lauantaina 08.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 732 kertaa
 • Bändit:

Iron Firen albumin "To The Grave" kansikuvassa näkyy piirroshahmona suuri sarvekas olento, joka muistuttaa etäisesti ihmistä. Olennolla repaleinen punertava viitta harteillaan ja kourissaan kaikenmaailman miekkoja ja seipäitä. Maassa pääkalloja. TaustallaJulkaistaan 7.1.2009

Tanskalainen metallibändi Iron Fire (www.ironfire.dk) julistaa julkaisevansa uuden albumin, nimeltään "To The Grave", täällä Suomessa 7. tammikuuta Napalm Recordsin kautta. Albumi julkaistaan ensimmäisenä Suomessa, jonka jälkeen kahta päivää myöhemmin se ilmestyy myös Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa, Benelux-maissa ja myös Ruotsissa. 12.1.2009 opus saapuu myös muiden Euroopan seudun levykauppojen tiskeille. Tammikuun lopussa "To The Grave" kaavaillaan julkaistavaksi myös Yhdysvalloissa sekä Kanadassa.

Iron Firen uusin albumi on "Blade of Triumph". Se julkaistiin kesäkuussa viime vuonna Napalm Recordsin kautta. Kiekko on järjestyksessä neljäs pitkäsoitto. "Blade of Triumph" on seuraaja maaliskuussa -06 esiin lasketulle "Revenge"-rykäisylle. Uransa kaksi ensimmäistä pitkäsoittoa tanskalaiset julkaisivat Sanctuaryn/Noisen kautta. Napalm Recordsin remmissä ryhmä on ollut vuodesta 2006 lähtien.

Lue koko julkaisu…

Iron Fire vaihtoi rumpalin.

 • Julkaistiin maanantaina 20.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 768 kertaa
 • Bändit:

Viisipäisen Iron Fire -yhtyeen miesjäsenet seisovat kellertävää ja valoisaa taustaa vasten rivissä. Miehillä lähes kaikilla lyhyet tai puolipitkät hiukset. He ovat pukeutuneet pääsääntöisesti mustiin vaatteisiin.Metallia Kööpenhaminasta

Tanskalainen metallivoima Iron Fire (www.ironfire.dk), jonka nokkamiehenä toimii Force Of Evil -nimisen rytmiryhmän laulaja Martin Steene, uutisoi nyt eronneensa rumpali Jens Berglidista. Bändi kertoo toimineensa kolme vuotta ja kahden albumin ajan Jensin kanssa, mutta nyt mies on päättänyt erota yhtyeestä voidakseen keskittyä perheeseensä. Miehen halut lähteä läiskimään on ollut orkesterin tiedossa jo pitkään, mutta he eivät halunneet julkaista siitä tietoa ennen kuin korvaava rumpali on löytynyt. Iron Fire on järjestänyt viime kuukausien ajan koe-esiintymisiä, joiden avulla bändi löysi Fritz Wagnerin.

Lue koko julkaisu…