Metallimusiikki.net

ironwood

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ironwood liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ironwood. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ironwood liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ironwood: "Storm Over Sea".

  • Julkaistiin torstaina 18.11.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 834 kertaa
  • Bändit:

Ironwoodin sakaroita täynnä oleva tähtimäinen symboli kuvan keskellä. Kuvassa näkyy valkoista ja mustaa väriä pyörteenä. Kuvassa ei ole lainkaan tekstiä.Julkaistaan 1.12.2010

Australialainen Ironwood (www.ironwoodsound.com.au) julkaisee toisen studioalbuminsa 1. joulukuuta. Teos laitettiin aikaisemmin tällä viikolla ennakkotilattavaksi yhtyeen nettisivuille. Progressiivista metallia ja folk metallia sisältävä albumi on nimeltään "Storm Over Sea". Sen soittolistalta on laitettu kaksi biisiä kuunneltavaksi rytmiryhmän kotisivuille. Ironwood julkaisee kiekkonsa omakustanteena. Elokuussa metallibändi kertoi käyttävänsä levyn miksaamisessa ja masteroimisessa ruotsalaisen Dan Swanön apua. Uutukainen on seuraaja Ironwoodin vuonna 2009 esiin tuomalle debyyttialbumille ":Fire:Water:Ash:", johon verrattuna uusi kiekko on suuri evolutiivinen edistysaskel basisti–laulaja Henry Lauerin mukaan.

Lue koko julkaisu…