Metallimusiikki.net

killswitch engage

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen killswitch engage liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin killswitch engage. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin killswitch engage liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Jurassic Rock ensi viikolla!

System Of A Downin, De La Soulin, Devin Townsendin, Pendulum -DJ-setin, Killswitch Engagen, Frank Turnerin, Amaranthen, PMMP:n, Stam1nan, Eläkeläisten, Ruudolfin ja Karri Koiran, Pää Kiin sekä monen muun tähdittämä Jurassic Rock juhlitaan Mikkelin Visulahdessa runsaan viikon kuluttua. Jelmu ry ja Tanssisali Lutakon väki on jälleen vahvasti mukana tapahtuman toteuttamisessa ja festivaalille onkin mm. mahdollisuus matkustaa Jelmun bussikuljetuksella.

Jurassic Rockin tämän vuoden suurin vetonaula on festivaalin sunnuntai-iltana päättävä maailman suosituimpiin raskaan musiikin nimiin lukeutuva System Of A Down, joka on aikaisemmin esiintynyt Suomessa ainoastaan kesällä 2011. Tuolloin yhdysvaltalaisbändi siivitti Provinssirockin ennätysmyynteihin. Loistavien bändien lisäksi Jurassic Rockin tunnelmasta tekee ainutlaatuisen uudistunut festivaalialue ja Visulahden monet oheisaktiviteetit: voit mm. bailata Dinosauria-vesipuiston Ylex-allasbileissä Matti Airaksisen ysärihittien tahtiin tai viettää toiminnallisen iltapäivän Xon-puistossa.

Lue koko julkaisu…

Killswitch Engage: "Killswitch Engage".

  • Levyarvostelu julkaistiin lauantaina 04.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2992 kertaa
  • Bändit:

Killswitch Engagen samannimisen albumin etukannessa on jonkinlainen irvistelevä jaguaari ja sen suusta tyrskyäviä rönsyileviä keltaisia kuvioita. Kuvan tausta on tummahko, punertavaa kivimäistä tekstuuria. Kuvan oikeassa yläkulmassa bändin logo mustalla vJulkaistiin 30.6.2009

Amerikkalainen metalcoreyhtye Killswitch Engage (www.killswitchengage.com) julkaisi viidennen studioalbuminsa, nimeltään "Killswitch Engage", 30. kesäkuuta 2009. Yhtye on nimennyt levyn oman nimensä mukaan. Selftiteleerattu nimi on herättänyt sekaannusta, sillä bändin ensimmäisellä albumilla on täsmälleen sama nimi — ensimmäisen ja viidennen albumin erottaa vain vuosiluvut 2000 ja 2009. Sekaannusta soppaan tuo myös se, että debyyttialbumista tehtiin vuonna 2005 uusintapainos. Uusimmasta albumista onkin käytetty vaihtoehtoista nimitystä "Killswitch Engage II" sekaannusten välttämiseksi.

Albumi sisältää 11 uutta kappaletta, ja Special Editionissa on näiden yhdentoista lisäksi vielä neljä ennenkuulematonta biisiä, joista kolme on livenauhoituksia. Tämä artikkeli käsittelee juuri kyseistä Special Editionia, jossa on yhteensä 15 kappaletta ja bonus-DVD.

Lue koko julkaisu…

Tuska Open Air Metal Festival 2008 vahvistaa lisää esiintyjiä.

Nightwish-bändin kokoonpano haaleasävyisessä valokuvassa. Keskimmäisenä seisoo mustiin pukeutunut mustahiuksinen Anette Olzon, jonka vasemmalla puolella Holopainen. Muut miehistön jäsenet seisovat heidän vieressään, osittain taaempana.Kuvassa Nightwish<br />Kuva: Ville Juurikkala

Helsingin Kaisaniemessä 27.–29.6. järjestettävällä Tuska Open Air Metal Festival (www.tuska-festival.fi) -festivaalilla esiintyy ensi kesänä todellisia raskassarjalaisia, tiukimpia tulittajia sekä tämän hetken kuumimpia nimiä.

Tätä hetkeä on odotettu; sunnuntaina 29.6. metallipäiden messias, Slayer nousee vihdoin Tuskan päälavalle päivän pääesiintyjänä. Tänä vuonna ei siis kannata lähteä sillä aikaisemmalla junalla kotiin. Perjantain pääesiintyjänä rähisee sinfonisen black metalin sanansaattaja, norjalainen Dimmu Borgir.

Lue koko julkaisu…

Killswitch Engagen uusi biisi netissä.

  • Julkaistiin maanantaina 02.10.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1041 kertaa
  • Bändit:

Killswitch Engagen (www.killswitchengage.com) uusi biisi, nimeltään "Daylight Dies" on laitettu kuunneltavaksi Roadrunner Recordsin nettisivuille. Kappale on maistiainen bändin uudelta albumilta, jonka nimeksi on ristitty "As Daylight Dies".

Lue koko julkaisu…