Metallimusiikki.net

koldbrann

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen koldbrann liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin koldbrann. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin koldbrann liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Godreah Recordsilta "Voices from Valhalla — a Tribute to Bathory" -kokoelma

"Voices from Valhalla — a Tribute to Bathory" -kokoelman kannessa liekehtivä alue, jonka edessä kirvettä kädessä pitävän henkilön siluetti.Julkaistiin toukokuussa 2012

Godreah Records julkaisi aikaisemmin toukokuussa tämän Bathory-yhtyeen tuotantoa kunnioittavan "Voices from Valhalla — a Tribute to Bathory" -tuplalevyn. Sillä kuullaan monia aikaisemmin julkaisemattomia tulkintoja Bathoryn biiseistä, joita eri esittäjät ovat nauhoitelleet. Monet tribuuttilevylle osallistuvista akteista levyttivät varta vasten tätä kokoelmaa varten. Mukana on lainakappaleiden lisäksi 20-minuuttinen Quorthonin kanssa tehty haastattelu vuodelta 1996. Juttutuokion toimitti Godreah Recordsin, silloisen Godreah Zine -lehden, toimittaja. Musiikkipuolella kuullaan muun muassa Nokturnal Mortumia, Koldbrannia ja Skyforgeria ensimmäisellä CD:llä. Kakkoslevyllä on yhteensä kahdeksan biisiä, kuten The Meads of Asphodelin tulkinta "Destroyer of Worlds" -biisistä. Saman levyn päättää edellä mainittu haastattelutuokio. Lisätietoja osoitteesta www.godreah.com.

Lue koko julkaisu…

Koldbrannin rumpali ja kitaristi vaihtoon.

  • Julkaistiin maanantaina 11.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1081 kertaa
  • Bändit:

Norjanmaan Koldbrann (www.koldbrann.net) ilmoitti eilen sunnuntaina joutuvansa korvaamaan elävää voimaa uudella, sillä bändissä seitsemän vuoden ajan rumpuja soittanut Fordervelse on tehnyt päätöksen erota ryhmästä. Hän on soittanut kaikilla tähänastisilla Koldbrannin levyillä. 37-vuotias rumpali on myös kuulunut yhtyeen keikkakokoonpanoon ja miehen osuutta yhtyeen kehityskulussa bändi painottaa paljon. Fordervelsen eroamispäätöksen jälkeen G. Antonsen ilmoitti myös halustaan lähteä muille maille. Mies ei jaksa enää keikkailla ja tulee sen takia luopumaan kakkoskitaristin virasta energisemmälle täydennysmiehelle. Antonsen on soittanut Koldbrannissa vuodesta 2004 lähtien levyillä ja live-esiintymisissä. Bändissä on jäljellä tällä hetkellä enää kolme jäsentä.

Lue koko julkaisu…

Ragnarök Festival: uusia esiintyjiä.

Saksan Lictenfeltsissä ensi vuoden maaliskuun 30.–31. päivä vietettävään Ragnarök Festival (www.ragnaroek-festival.de) -musiikkitapahtumaan on vahvistettu saapuvaksi uusia esiintyjiä. Festrareilla tullaan näkemään ja kuulemaan muun muassa sellaisia metallibändejä kuin Taake, Tyr, Koldbrann ja Black Messiah.

Lue koko julkaisu…