Metallimusiikki.net

laethora

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen laethora liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin laethora. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin laethora liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Laethora: "The Light in which we all Burn".

  • Julkaistiin lauantaina 28.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 860 kertaa
  • Bändit:

Marcus Bergmanin valokuvassa viisi mustiin pukeutunutta miestä vitivalkoista taustaa vasten. Miehistä keskimmäinen, etummainen, häijynnäköinen. Lähes kaikilla näistä miehistä lyhyet tai puolipitkät hiukset, osalla partaa.Kuva: Marcus Bergman

Göteborgilainen Laethora (www.laethora.com) kurnutti ilmoille ilotiedon: uusi albumi on nauhoitettu. Yhtye vei levyn nauhoitusvaiheen pätökseen kaksi päivää sitten. Nyt on jäljellä lopputuotteen miksaaminen. Bändi kutsuu kiekkoaan nimellä "The Light in which we all Burn". Se tulee olemaan tämän death metal -jyrmyn järjestyksessä toinen albumi — seuraaja vuonna 2007 julkaistulle debyyttikiekolle. Uusi albumi sisältää 13 uutta biisiä, joita työstetään nyt Sonoresin / Gesperrtin Studioilla. Miksaajan ei toimikaan Roberto Laghi, jonka kanssa Laethoran joukot ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin, sillä Laghi on yllättäen sairastunut. Bändi on päättänyt hoitaa miksaamisen ilman ulkopuolista apua.

Lue koko julkaisu…