Metallimusiikki.net

lost dreams

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lost dreams liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lost dreams. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lost dreams liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lost Dreams: Demons Call My Name.

  • Julkaistiin sunnuntaina 23.10.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1005 kertaa
  • Bändit:

Maalaus kahdesta toisilleen suut auki ärjyvästä ihmishahmosta. Hahmot ovat miespuolisten ihmisten. Kuvan värimaailma on vihertävä, harmaa ja musta.Julkaistaan 4.11.2011

Itävaltalainen Lost Dreams (www.lost-dreams.com) latasi nettiin katsottavaksi tämän "Demons Call My Name" -kappaleen marraskuun alussa ilmestyvältä uutukaislevyltään, joka julkaistaan Twilight Zone Recordsin kautta nimellä "Blinded by Rage". Musiikkivideo kuvattiin Wienissä Obscura Filmin toimesta. Death metallia ja thrashia yhdistelevä metalliryhmä on urallaan julkaissut tähän mennessä neljä kokopitkää lättyä, joista tuorein vielä parin viikon ajan on "Wage of Disgrace". Se ilmestyi edellisen vuoden tammikuussa. Bändin kitaristi Andreas Maierhoferin mukaan ykseessä on groovaava, moderni ja melodioilla pippuroitu paketti.

Lue koko julkaisu…

Lost Dreams: "Blinded by Rage".

  • Julkaistiin perjantaina 04.03.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 869 kertaa
  • Bändit:

Maalaus kahdesta toisilleen suut auki ärjyvästä ihmishahmosta. Hahmot ovat miespuolisten ihmisten. Kuvan värimaailma on vihertävä, harmaa ja musta.Julkaistaan keväällä

Itävaltalainen Lost Dreams (www.lost-dreams.com) paljasti äskettäin tuovansa keväällä kauppoihin uransa järjestyksessä viidennen studiorykäisyn. Uusi pitkäsoitto on nimeltään "Blinded by Rage". Sen äänitystöitä vietiin vielä helmikuun jälkimmäisellä puoliskolla päätökseen, mutta tähän mennessä on jo selvinnyt albumilla nähtävä kansitaide ja soittolistan sisältö. Biisilista sisältää uusien kappaleiden lisäksi yhden vuoden 2005 albumilta tehdyn kappaleen. Päivitetty biisi on nimeltään "Living in a Mass". Uuden Lost Dreams -levyn julkaissee Twilight Zone Records, jonka tuella myös tammikuussa 2010 ilmestynyt "Wage of Disgrace" julkaistiin.

Lue koko julkaisu…