Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

lovijatar

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lovijatar liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lovijatar. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lovijatar liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lovijatar: "Pimeän tuoja"

  • Julkaistiin maanantaina 29.07.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1941 kertaa
  • Bändit:

Stoneria ja folk-/pakanasävyjä suomenkielellä tulkitseva Lovijatar (www.lovijatar.com) julkaisee debyyttialbuminsa "Pimeän tuoja" 6.9.2013. "Vainovalkea"-nimeä kantava ensimaistiainen albumilta on nyt julkaistu ja se on saatavilla digitaalisista musiikkipalveluista. Kappaleesta on myös juuri julkaistu musiikkivideo.

Lovijatar koostuu kokeneista muusikoista joiden tekemisiä on voinut seurata yhtyeissä kuten Battlelore, Elephant Bell, Tytär ja Boner. Inspiraatiota yhtyeen sanoituksiin löytyy muun muassa Kalevalasta ja Suomen Kansan Vanhat Runot -teoksesta. Aihioita melodioihin taas on saatu karjalaisista ja suomalaisista itkuista, jotka ovat tallennettu 1900–luvun alussa. Rikkaasta vaikutevirrasta huolimatta suunta ja tarkoitus yhtyeen ilmaisulle on selkeä.

Lue koko julkaisu…