Metallimusiikki.net

machinemade god

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen machinemade god liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin machinemade god. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin machinemade god liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Machinemade God vaihtoi basistin.

  • Julkaistiin perjantaina 14.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 569 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen ja hieman ylivalottunut valokuva Machinemade God -yhtyeen viidestä miespuolisesta jäsenestä, jotka istuvat ringissä kiiltävän ja koristeellisen pöydän ympärillä. Keskimmäinen mies pitää jalkaansa pöydän päällä ja hänellä on aurinkolasit silPerustettu vuonna 2003

Saksalainen metallibändi Machinemade God on joutunut vaihtamaan bassotaituriaan. Yhtye kertoo joutuneensa käyttämään viime kuukausien ajan sessiojäsentä soittamaan bassomurinat, sillä sen jälkeen kun yhtyeen vakituinen basisti Sven Luppus oli mennyt naimisiin, hän hoksasi joutuvansa keskittymään huomattavasti enemmän omaan perheeseensä ja yksityiselämäänsä. Tämän vuoksi Sveniä ei ole viime kuukausien aikana nähty keikkalauteilla. MG:n miehet kertovat käyttäneensä sessiojäsenenä David Dattleria, jonka soittotaitoa he myös ylistävät. Hänen yhtye kokee sopivan bändiin kuin nyrkki silmään, joten Sven korvattiin Davidilla. Yhtye kiittää edellistä basistiaan ja toivottaa hänelle sekä hänen perheelleen parasta jatkoa.

Lue koko julkaisu…