Metallimusiikki.net

manimal

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen manimal liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin manimal. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin manimal liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Manimal: "The Darkest Room".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 738 kertaa
  • Bändit:

Manimalin albumin "The Darkest Room" kansikuvassa taustana tummanruskea väri ja sen päällä neljä itävännäköistä mötikkää nyörien päässä. Kuvan alaosassa versaalilla ja punertavin kirjaimin Manimalin nimi, jonka yllä mötiköiden seassa albuminkin nimi.Julkaistaan 22.6.2009

Ruotsalaisyhtye Manimal (www.manimal.se) kuuluttaa kuin kirkossa ikään studioalbuminsa "The Darkest Room" ilmestyvän 22. kesäkuuta Euroopan alueella, paitsi Saksassa, jossa se julkaistaan jo kolme päivää aikaisemmin. Levyn julkaiseminen on AFM Recordsin hoivia. Yhtye allekirjoitti saksalaisen AFM:n kanssa yhteistyösopimuksen aikaisemmin toukokuussa. Sopimus kattaa uuden albumin julkaisemisen Pohjois-Amerikassakin, jonne levy tämänhetkisten suunnitelmien mukaan rantautuu elokuun lopussa. Toistaiseksi ei ole tiedossa tullaanko albumia julkaisemaan Aasiassa tai Etelä-Amerikassa. Yhtyeen kotimaassa Ruotsissa albumi ilmestyi jo helmikuussa ja siellä kiekko kipusi maaliskuussa maan virallisella albumilistalla korkeimmillaan sijalle n:o 36. "The Darkest Room" on melodista metallia soittavan yhtyeen järjestyksessä toinen albumi.

Lue koko julkaisu…