Metallimusiikki.net

marionette

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen marionette liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin marionette. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin marionette liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Marionette vaihtaa vokalistia.

 • Julkaistiin perjantaina 23.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 849 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen melodeathia tekevä Marionette kertoi eilen torstaina vaihtavansa laulajaa. Bändi aikoo soittaa kevään ja kesän aikana liudan live-esiintymisiä. Niiden seassa on viimeinen konsertti yhdessä nykyisen vokalistin, Axel Widénin, kanssa. Jäähyväiskeikka koetaan 22. toukokuuta yhtyeen kotikaupungissa Göteborgissa sijaitsevan Sticky Fingersin tiloissa. Saman illanvieton aikana Marionette aikoo esitellä uuden laulajan, joka on Eldrimner-yhtyeen Alexander Andersson. Väistyvä vokalisti kertoo tässä bändissä toimimisen olleen mahtava taival, mutta hänen osaltaan se päättyy tähän. Widén ilmeisesti siirtyy syrjään omasta tahdostaan johtuen siitä, ettei miehen oma kunnianhimoisuus ole niin suuri kuin muilla bändin jäsenillä.

Lue koko julkaisu…

Marionette: "Enemies".

 • Julkaistiin tiistaina 21.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1197 kertaa
 • Bändit:

Marionetten albumin "Enemies" kannessa valokuva kahdesta ihmisestä, joista vasemmalla oleva on ylävartalonsa osalta alaston ja sen pään tilalla on sian runneltu kallo. Oikealla on mustiin pukeutunut mies, jolla valkoinen paperilappu naaman päällä. KuvanJulkaistaan lokakuussa

Ruotsalainen metallikuusikko Marionette (www.marionette.se) aikoo maanantaina paljastamiensa tietojen mukaan julkaista Euroopassa albuminsa "Enemies" lokakuun aikana. Bändi tai sitä edustava Listenable Records ei ole vielä varmistanut tarkkaa julkaisupäivämäärää tälle tekeleelle, joka ilmestyessään on seuraaja vuonna 2008 julkaistulle "Spite"-opukselle. Uutukaisen äänityshommissa yhtye käytti tuottaja ja biisintekijä Åke Parmerudia ja Pontus Hjelmiä. Kiekko miksattiin Fredrik Nordströmin toimesta Studio Fredmanin tiloissa ja sen jälkeen hiotut kappaleet kiilotettiin julkaisukuntoon Peter in De Betoun toimesta Tailor Maid Productionin tiloissa tämän vuoden toukokuussa.

Lue koko julkaisu…

Marionette: Burn Me.

 • Julkaistiin torstaina 27.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 965 kertaa
 • Bändit:

Hämärä kansitaide Marionetten debyyttialbumin "Spite" etukannesta. Kuvassa näkyy mustaa väriä, jossa on vaaleampana hohtavia raitoja. Alaosassa keskitettynä bändin logo ja sen alla albumin nimi."Spite"-albumin kansikuva

Göteborgista saapuva Marionette (www.marionette.se) on kuusipäinen metalliryhmä, joka kävi kuvaamassa Robert Karlssonin ohjaamana tämän "Burn Me" -musiikkivideonsa viime vuoden joulukuussa. Karlsson on tuttu mies kytköksistään tunnustettuun ruotsalaiseen musiikkivideoiden ohjaajaan, Patrick Ullaeusiin, jonka kanssa hän on aikaisemmin näitä hommia tehnyt. Ullaeus on uransa aikana luonut musiikkivideoita mm. In Flamesille ja norjalaiselle sinfonista mustaa metallia soittavalle Dimmu Borgirille. Tämän "Burn Me" -videoleikkeen materiaalit nauhoitettiin Göteborgin Meethsin tiloissa. Marionette julkaisi videon Internetissä 26. päivä tätä kuukautta. Yhtye kertoo videon onnistuneen loppujen lopuksi todella hyvin ja haluaakin kiittää sen johdosta koko kuvaustiimiä ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka avustivat sen tekemisessä.

Lue koko julkaisu…