Metallimusiikki.net

mercenary

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mercenary liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mercenary. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mercenary liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tanskalaisen Mercenary-yhtyeen keikka peruttu.

 • Julkaistiin lauantaina 24.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1197 kertaa
 • Bändit:

Mercenary on joutunut perumaan aikaisemmin lupaamansa keikan Masters Of Metal 2010 -tapahtumassa Tampereella johtuen logistisista syistä. Yhtyeeltä saadun lausunnon mukaan bändi ei missää nnimessä kykene organisoimaan lentoaikataulua Tanskan Aalborgista Suomen Tampereelle käyttämättä ylettömän suuria rahasummia ja neljää–viittä päivää reissua varten. Mercenary katsoi parhaaksi perua live-esiintymisen Masters Of Metal 2010:ssä voidakseen keskittyä uuden albumin kappaleiden kirjoittamiseen ja uuden albumin esituotantovaiheen parissa työskentelemiseen. Bändi aikoo saapua Suomeen soittamaan klubikeikkoja sen jälkeen kun uusi albumi on julkaistu. Masters Of Metal etsii Mercenaryn korvaajaa parasta aikaa. Tapahtumaa vietetään 15. toukokuuta Tampereen Pakkahuoneella ja Klubissa. Lisätiedot tapahtumasta löytyvät sen nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Lue koko julkaisu…

Tanskalainen Mercenary Masters Of Metal 2010 -festareille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1421 kertaa
 • Bändit:

Tanskalainen yhtye Mercenary (www.mercenary.dk) on nyt yhdeksäs Masters Of Metal 2010 -tapahtumaan vahvistettu artisti. Mercenary on kuusijäseninen tanskalainen metalliyhtye, joka yhdistelee power metallia ja melodista death metallia. Nykyään yhtyeen musiikki voidaan luokitella melo-deathiksi. Yhtye perustettiin vuonna 1991 ja se on julkaissut yhteensä viisi albumia. Mercenary on kiertänyt mm. Evergrey–, Epica– ja Nevermore-yhtyeiden kanssa. Isojen festivaalien lavoja yhtye on kuluttanut mm. Wacken Open Airissa ja ProgPower-festivaaleilla.

Masters Of Metal 2010 järjestetään Tampereen Pakkahuoneella ja Klubilla 15. toukokuuta. Paikalle on kiinnitetty jo entuudestaan kotimainen Norther, Shade Empire, Before The Dawn, Mors Principium Est ja Pressure Points ulkomaisten aktien ohessa. Tapahtuman pääsyliput maksavat 32 € ennakkoon ja 35 euroa ovelta. Liput myy Tiketti. Tapahtuma on ikärajaton, mutta alueella oleva erillinen anniskelualue on vain täysi-iän saavuttaneille. Lisätietoja kinkeristä voi kurkkia sen www.mastersofmetal.fi.

Lue koko julkaisu…

Mercenary: My World Is Ending.

 • Julkaistiin maanantaina 09.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1031 kertaa
 • Bändit:

Mercenary-bändin jäsenet seisovat katukiveyksen luona sijaitsevat lasiseinäisen rakennuksen lähellä. Kuvassa kuusi miestä, joista jokainen pukeutunut mustiin vaatteisiin.Mercenary = palkkasoturi

Tanskalaista metallia Mercenary (www.mercenary.dk) -yhtyeeltä. Kyseessä on bändin tuore musiikkivideo kappaleesta "My World Is Ending". Biisi kuullaan rytmiryppään uusimmalla albumilla, jonka nimi on "The Hours That Remain". Kiekko julkaistiin viime vuoden puolella Century Median syövereistä.

Bändi on tällä hetkellä valmistelemassa ensimmäistä Euroopan-kiertuetta. Mercenary virittelee tällä hetkellä soittovälineitä ja kehittelee lavaesiintymistä, jotta bändi voisi tuoda yleisölle parhaan mahdollisen live-kokemuksen.

Mercenary kipusi kotimaassaan albumilistan sijalle n:o 67 julkaisemallaan "The Hours That Remain" -pitkäsoitolla. Kiekko on jatkoa yhtyeen vuonna 2004 tekemälle "11 Dreams" -rykäisylle. Uusimman albumin tuotti Jacob Hansen. Hansenille on pitkän uran aikana kertynyt kokemusta mm. Raunchn, Communicin, Maroonin ja Hatespheren kanssa työskentelystä. "The Hours That Remain" -levyllä käy vierailemassa Soilworkin Björn "Speed" Strid ja Heaven Shall Burn -ryhmän Marcus Bischoff.

Lue koko julkaisu…