Metallimusiikki.net

michael monroe

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen michael monroe liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin michael monroe. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin michael monroe liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kuka on Suomen kovin rokkikukko?

Kuka on mielestäsi Suomen kovin rokkikukko? Lue alta parhaimmat

Oletko koskaan pohtinut, kuka on Suomen kovin rokkikukko? Asiaa on vuosien saatossa puitu keskustelupalstoilla, ja onpa iltapäivälehdissä järjestetty myös kyselyjä lukijoiden mielipiteiden kartoittamiseksi. Yksiselitteistä vastausta ei kuitenkaan ole, joten laadimme listan, johon kokosimme liudan Suomen pöyhkeimpiä rokkikukkoja.

Lue koko julkaisu…

Michael Monroelta uusi albumi lokakuussa 2019

  • Julkaistiin tiistaina 24.09.2019.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2227 kertaa
  • Bändit:

Michael Monroe: One Man Gang.Julkaistaan 18.10.2019

Hanoi Rocksin entinen laulaja, helsinkiläissyntyinen Michael Monroe tilitti Love Is Pop -nettijulkaisun kanssa tekemässään haastatteluhetkessä, kun häneltä kysyttiin mikäli Monroeta voitaisiin jossain vaiheessa tulevaisuutta nähdä kiertueella Yhdysvalloissa, ettei se todennäköisesti tule tapahtumaan. Mies haluaisi keikkailla sielläpäin maailmaa, ja onkin aikaisemmin tehnyt niin, mutta New Yorkia ja Los Angelesia lukuun ottamatta muu Yhdysvalloista on haastavaa seutua. Michael Monroen mukaan vain stadionit täyttäville yleisöille kannattaa — kun ajatellaan finanssipuolta — lähteä tekemään Yhdysvaltain-kiertuetta. Monroen sakki vihjasi epäsuorasti, ettei sadan tai parin sadan asiakkaan kokoinen yleisö riitä.

Lue koko julkaisu…