Metallimusiikki.net

morbid angel

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen morbid angel liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin morbid angel. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin morbid angel liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kreator Helsingin Nosturissa 7.12.2012!

Valokuva Kreatorin jäsenestä punasävyisessä valokuvassa spottivalojen edessä.Kuva: Jouni Kautto

7.12.2012 jyrähti Helsingin Nosturissa, kun Saksan testosteronia täynnä oleva thrash metal -huippu Kreator ulotti Morbid Angelin kera tehdyn kiertueensa tännekin. Mukaan oli vielä otettu lämppäreiksi Nile ja Fueled by Fire, jotka hoitivat hommansa asiallisesti. Keikka oli myös odotetusti myyty loppuun jo kauan aikaa ennen konserttia. Saapuessani pakkasen kourissa kärvistelevään Nosturiin olikin ulkona melkoinen jono, ja sisällä jo tungokseen asti pitkätukkia ja niittipopuloita. Ahtauduin sekaan ja otin eteeni kahvimukin, alkaen odotella Kreatorin esiintymistä. Muihin bändeihin en tässä nyt keskity, mutta oman yleisönsä nekin löysivät. Kreatorin esiintymisen lähetessä Nosturin käytävät kävivät varsin ahtaiksi, ja isossa salissa väki ahtautui esiripulla peitetyn lavan eteen. Odotus oli kuumeista.

Lue koko julkaisu…

Morbid Angel: "Illud Divinum Insanus".

  • Julkaistiin maanantaina 02.05.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1370 kertaa
  • Bändit:

"Illud Divinum Insanus" -albumin etukannessa vasemmalla bändin logo ja sen alla albumin nimi. Oikealla valkoisiksi kaluttuja luita.Julkaistaan 6.6.2011

Death metallia soittava Morbid Angel (www.morbidangel.com) suunnittelee tuovansa kesäkuun toisella viikolla ostettavaksi uuden studioalbuminsa. "Illud Divinum Insanus" -niminen kiekko julkaistaan useina toinen toistaan erikoisempina versioina. Albumi saatetaan hankittavaksi metallikuoriin käärittynä CD:nä ja puukuoriin paketoituna painoksena tavanomaisten CD-kotelovaihtoehtojen lisäksi. Season Of Mistin nettikauppaan tilattavaksi laitettu albumi on tämän jenkkibändin järjestyksessä kahdeksas täyspitkä levy. Siltä lohkaistaan pian ensimmäiseksi singleksi kappale "Nevermore". Singlen voi tilata Amazonista. Sen toimitukset starttaavat parin viikon päästä sekä digitaalisesti että seitsentuumaisena vinyylilevynä. Sinkun B-puolen biisinä kuullaan remix-versio kappaleesta "Destructos Vs. The Earth" elektronista pauhetta toteuttavalta Combichrist-yhtyeeltä.

Lue koko julkaisu…

Morbid Angel mättää uutta materiaalia Euroopassa.

  • Julkaistiin torstaina 29.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 954 kertaa
  • Bändit:

Floridasta käsin jo parin vuosikymmenen ajan toiminut Morbid Angel (www.morbidangel.com) tulee viihdyttämään eurooppalaisia fanejaan yhtyeen tullessa tänne kiertueelle kesä-heinäkuun ajaksi, sillä bändi aikoo soittaa keikoilla uusinta musiikkimateriaalia tulevalta pitkäsoitoltaan. Albumia ei ole vielä julkaistu, mutta Morbid Angelin keulahahmo David Vincent paljasti hiljattain norjalaisen Tinitus-radio-ohjelmalle bändin aikovan laittaa uuden albumin luomistyön jäihin siksi aikaa kun bändi reissaa Euroopassa. Bändi joutuu ensin albumia värväämään kakkoskitaristin joukkoihinsa, mutta sen tapahduttua albumia aletaan laittamaan läjään kiivaalla tahdilla heinäkuussa. Uudella albumilla ei ole vielä nimeä, mutta Morbid Angelin joukot ovat paljastaneet nimen tulevan todennäköisesti alkamaan "I"-kirjaimella.

Lue koko julkaisu…