Metallimusiikki.net

my funeral

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen my funeral liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin my funeral. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin my funeral liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

My Funeralin "Thrash Destruction" ulos 19.4.2013

  • Julkaistiin lauantaina 23.02.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1230 kertaa
  • Bändit:

Kuvassa nyrkkirauta, joka verinen ja jonka yllä on My Funeral -logo.Julkaistaan 19.4.2013

Kokoonpano-ongelmista vahvistunut jyväskyläläinen My Funeral julkaisee toisen albuminsa "Thrash Destruction". Albumi julkaistaan 19. huhtikuuta Violent Journey Recordsin kautta. "Thrash Destruction" nauhoitettiin bändin uudessa treenikämpässä, Lutakossa, Tero Kangasmaan toimesta ja levy masteroitiin Studio57:lla.

Yhtyeen basisti–laulaja ja pääasiallinen säveltäjä ja sanoittaja Ilkka Sepponen kertoo: Debyyttialbumin jälkeen meiltä lähti ensiksi kitaristi. Kun uusi löydettiin lähti sitten basistikin. Perseiltiin ja treenailtiin uusia biisejä neljästään. Aika nopeata kävi selväksi, että tartun bassoon ja jatketaan neljällä miehellä. Tällä porukalla bändi syntyi kuin uudelleen ja voisinkin sanoa tämän levyn olevan enemmän debyytti kuin kakkoslevy. Levyltä välittyy se kaljankatkuinen tunne ja tunnelma, mikä meillä treenikselläkin vallitsee.

Lue koko julkaisu…