Metallimusiikki.net

nemhain

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nemhain liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nemhain. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nemhain liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nemhain: "From The Ashes".

 • Julkaistiin keskiviikkona 13.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 877 kertaa
 • Bändit:

Nemhaimin albumin "From The Ashes" etukannessa näkyy alastoman naisen selkänahka. Nahkaan on tikattu tatuointi, jossa lukee Nemhainin nimi jonkinlaisen mustan sydämen sisällä. Sydämen ympärillä sulkasiivet. Kuvan alaosassa näkyy haalein vaalein kirjaimin Julkaistaan 22.1.2010

Englannin Nemhain (www.nemhain.com) julkaisee nyt lopultakin ensimmäisen albuminsa, kiekon "From The Ashes", perjantaina 22. tammikuuta Tiefdruck-Musikin kautta. Levy-yhtiötä edustava Daniel Heerdmann kertoo yrityksen etsineen jo kauan Nemhainin kaltaista rokkaavaa metallibändiä. Tiefrduck-Musik kiinnostui brittibändistä oitis kuultuaan sen kappaleen "ANA". Levytyssopimuksen nimet kirjoitettiin verellä. Albumin ilmestyttyä Nemhain lähtee helmikuusa keikkailemaan Saksaan yhdessä Die So Fluidin ja Black Sonicin kanssa. Debyyttialbumi oli tarkoitus elokuussa 2009 tehtyjen suunnitelmien mukaan julkaista lokakuussa samana vuonna CD:nä ja digitaalisessa muodossa. Äänitteeltä lohkaistiin ensimmäinen single syyskuussa kappaleest "Second Skin". Singlen voi käydä kuuntelemassa Nemhainin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Nemhain: "From The Arena".

 • Julkaistiin perjantaina 10.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1015 kertaa
 • Bändit:

Lontoon Nemhain (www.nemhain.com), jossa entinen Cradle Of Filthin rumpali yhdessä vaimonsa kanssa soittaa, tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa "From The Ashes" myöhemmin vuoden 2009 aikana. Bändillä ei ole vielä levytyssopimusta, joten kiekolle ei ole toistaiseksi lyöty lukkoon julkaisupäivämäärääkään. Nemhainin joukot neuvottelevat nimeltä mainitsemattoman levy-yhtiön edustajan kanssa albumin julkaisemiseen tähtäävän sopimuksen tekemisestä. Levy on nauhoitettu ja viimeistelty, mutta toistaiseksi maailmanlaajuinen julkaisusopimus on tekemättä. Yhtye nauhoitti albumin Erlandssonin kotimaassa Ruotsissa sijaitsevan Studio Fredmanin tiloissa viime vuoden huhtikuussa kolmen viikon pituisena ajanjaksona. Ryhmä julkaisi jo vuosi sitten ensimmäiset näytebiisit kiekoltaan omilla MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…

Nemhain: uutta verta kehiin.

 • Julkaistiin keskiviikkona 25.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 798 kertaa
 • Bändit:

Kuusipäisen Nemhain-yhtyeen jäsenet poseeraavat valokuvassa, joka on väritykseltään tumma ja kirkkaanpunainen. Kuvassa neljä riehakkaalta näyttävää naishenkilöä sekä kaksi miestä, joista toisellä pitkät mustat hiukset.Nemhain on Lontoosta

Brittibändi Nemhain (www.nemhain.com), jonka joukkoihin kuuluu entinen Cradle Of Filthin ja At The Gatesin rumpali Adrian Erlandsson sekä miehen vaimo, välittää nyt netin välityksellä pahoittelunsa Prahan suuntaan, jossa bändin oli tarkoitus esiintyä. Nemhain joutui perumaan Prahan keikan aivan viime hetkellä, sillä bändistä pääsi katoamaan parikin kitaristia. Bändi ei kuitenkaan anna parin eläväisen vaikuttaa toimintaansa, sillä se on jo ehtinyt värvätä uudet ihmismassat korvaamaan bändistä eronneet. Rytmikitaristina soittaa jatkossa Samara (Rockworld TV) ja lead-kitaristina Stevie Lee, joka on entinen Spit Like This -bändin jäsen.

Lue koko julkaisu…