Metallimusiikki.net

nicole

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nicole liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nicole. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nicole liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metalliyhtye Nicole julkaisee uuden albuminsa syyskuun 20. päivä

 • Julkaistiin torstaina 22.08.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2645 kertaa
 • Bändit:

Vaaleanharmaa piirros tai valokuva kivipatsaan ilmeettömistä kasvoista. Kuvan yläosassa Nicole-logo mustalla värillä.Julkaistaan 20.9.2013

90-luvun loppupuoliskolla Seinäjoella perustettu raskasmetalliyhtye Nicole julkaisee kuudennen "Hävityksen huoneet" -nimisen albuminsa 20.9.2013. Levyä on työstetty keväästä saakka Sonic Pump -studiolla Mikko Herrasen toimiessa tuottajana.

Viime heinäkuussa julkaistu kolmen biisin "Horros"-single antoi esimakua tulevasta. Tiukkaakin tiukemman levy- ja livebändin maineessa olevan yhtyeen uutta tuotosta kehuttiin mm. Kaaoszinessä seuraavasti: Näiden kolmen kappaleen jälkeen uskon kyllä yhtyeen venyttävän ulosantiaan edellistä enemmän ja jään odottamaan yhtä vuoden parhaimmista levyistä. Olisi suoranainen ihme, jos loput kappaleet voisivat jotenkin loppupellillisen pilata. Myös Imperiumin Mape Ollilla äityi kehumaan nelikon uutta materiaalia: Kuten vanha mainos totesi, Pohjanmaalla hyvät asiat pysyy ja paranoo, eikä laatu Horroksen perusteella juuri heilahtele Nicolessakaan. Singleraita "Uneen kahlitut" on mahdollista kuulla suoraan täällä.

Lue koko julkaisu…

Nicole 12.2.2009 Dante's Highlightissa.

 • Julkaistiin lauantaina 28.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1683 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Nicolen joukoista soittamassa kitaraa, bassoa ja rumpuja spottivalojen välkkeessä. Vasemmalla vokalisti ja oikeassa laidassa basisti, keskimmäisenä taka-alalla rumpali.Kuva: Jouni Kautto

Vielä suurelle yleisölle hieman tuntematon Nicole (www.nicoleband.com) sai luvan avata vuoden 2009 Finnish Metal Expon oheisklubitarjonnan. Bändi aloitti jyräämisen Dante’s Highlight -metalliravintolassa varsin vakuuttavasti. Minuun seinäjokelaisbändin oitanto teki hyvän vaikutuksen, ja koskapa Nicolen uusi levykin on ulkona, olikin mukava saada yhtyeen rumpali Ville Sahakangas ja basisti Sami Katajamäki, takahuoneen sohvalle kylmät oluet käsissään, kertomaan viimeisimmät kuulumiset!

Lue koko julkaisu…

Nicolelta DVD helmikuussa 2009.

 • Julkaistiin torstaina 15.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1078 kertaa
 • Bändit:

Nicolen julkaiseman DVD:n "Nicole X" etukannessa harmaasävyinen valokuva keikkapaikasta, jsosa yleisön edessä spottivalojen välkkeessä yhtye esiintyy. Kuvan alaosassa valkoiselal värillä bändin logo mustaa taustaa vasten. Vasemmassa alakulmassa jokin pienDVD:n kansikuva

Suomenkielisen modernin metallin ykkösnyrkki Nicole (www.nicoleband.com) julkaisee uuden DVD:n 11.2. "Nicole X" -nimeä kantava tuotos kuvattiin bändin 10-vuotissynttäreillä loppuunmyydyllä Seinäjoen Rytmikorjaamolla. "Nicole X" sisältää mm. maratonimittaisen 18 biisiä koko uran varrelta käsittävän keikan, kiertuedokumentin ja muita extroja. Lavalla nähtiin myös Nicolen entisiä jäseniä soittamassa vanhoja klassikoita, sekä vierailijoina Saran Joa Korhonen ja Rotten Soundin Keijo Niinimaa. DVD on tuttua Biotech Records -laatua 5.1-soundeilla, ja se tarjoaa nyt mahdollisuuden päästä entistä lähemmäs autenttista Nicole-keikkakokemusta mosh pit -kameran myötä. Tällä keikalla kun ei iskuja säästelty! Maistiaisia DVD:stä on ollut tarjolla yhtyeen Myspace-sivuilla jo 14.1. alkaen.

Lue koko julkaisu…

Nicole 10-vuotias.

 • Julkaistiin perjantaina 26.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1218 kertaa
 • Bändit:

Punasävyinen valokuva Nicole-bändin laulajasta, joka karjuu mikrofoniin samalla kun hän soittaa kitaraa. Miehellä lyhyet hiukset, sänkeä ja taustalla punaiset spottivalot.Synttäribileet Seinäjoella

Vaihtoehtoisen suomimetallin ykkösnyrkki, Nicole (www.nicoleband.com), juhlii kymmenvuotista taivaltaan 9.11. kotiluolassaan, Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Orkesterin diggareille on luvassa erittäin spesiaali kattaus Nicolen tuotannosta vuosien varrelta. Kymmeneen vuoteen on mahtunut myös monta soittoniekkaa,
jotka kaikki tullaan näkemään lavalla illan aikana.

Vuosi 2007 on ollut Nicolelle menestyksekäs. Alkuvuodesta ilmestynyt "Sivu syyttömistä" -albumi kohosi Suomen virallisen listan sijalle 11 ja "Tasavalta"-dvd nousi sijalle 2. DVD:stä otettiinkin lisäpainos kovan kysynnän vuoksi. Vuoden aikana orkesteri teki hurjat nelisenkymmentä keikkaa ympäri suomineidon vartaloa esiintyen lähestulkoon kaikilla suurilla festivaaleilla ja keikkapaikoilla.

Lue koko julkaisu…

Nicole: 8442.

 • Julkaistiin lauantaina 22.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1994 kertaa
 • Bändit:

Neljä mustanpuhuvaa Nicole-yhtyeen miesjäsentä seisoo rivissä ulkoilmassa. Osalla pitkät hiukset, yhdellä päässään harmahtava lippalakki. Kaikilla mustat takit.Bändi on kymmenvuotias

Kotimainen Nicole (www.nicoleband.com) työsti aikoinaan musiikkivideon mystisesti nimetystä kappaleestaan "8442", jonka pauhua voi kuunnella myös yhtyeen uran järjestyksessä kolmannella pitkäsoitolla, mikä tunnetaan nimellä "Sivu Syyttömistä". Albumi julkaistiin tammikuussa 2007 ja se on seuraaja Nicolen vuoden 2004 vaiheilla julkaisemalle "Suljetut ajatukset " -albumille. Kyseinen albumihan kipusi aikoinaan julkaisuviikkonsa sisällä Suomen albumilistalle asti ja keräsi samalla myös muita meriittejä — levy valittiin mm. Inferno-musiikkilehden kuukauden levyksi. "Sivu Syyttömistä" jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi, mutta sillä erotuksella että tuoreempi materiali on Nicolen mukaan teknisempää ja rankempaa räiskettä. Albumi sisältää musiikkia 45 minuutin edestä.

Lue koko julkaisu…

Nicole: Suljetut ajatukset.

 • Julkaistiin maanantaina 26.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1394 kertaa
 • Bändit:

Nicole-bändin jäsenet, eli neljä miestä, seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on farkut jalassa ja lyhythihaiset paidat yllään.Suomalaista ja suomenkielistä metallimusiikkia Nicole (www.nicoleband.com) -bändiltä. Tämä musiikkivideo on kyhätty biisistä "Suljetut ajatukset". Se kuullaan mm. bändin "Tasavalta"-nimisellä DVD-julkaisulla.

Nicole on kotoisin Seinäjoelta. Bändi perustettiin n. 10 vuotta sitten. Tammikuussa 2007 julkaistu "Sivu syyttömistä" -albumi on yhtyeen kolmas pitkäsoitto. Se on bändin mukaan:

[...] edeltäjäänsä teknisempi sekä rankempi, ja syvyyttä kappaleisiin on haettu vaihtelevilla sovituksilla. Nyt vedetään koko 45 minuuttia turpaan.

Lue koko julkaisu…