Metallimusiikki.net

nomad

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nomad liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nomad. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nomad liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nomad: "Transmigration of Consciousness".

  • Julkaistiin keskiviikkona 16.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 842 kertaa
  • Bändit:

Piirros vanhanaikaisesta viikinkihenkisestä laivasta seilaamassa suurten tyrskyjen halki. Laiva näyttää autiolta ja rähjäiseltä.Julkaistaan 21.3.2011

Death metallia tekevä Nomad (www.nomad-band.com) on vihdoin saanut uuden studioalbumin valmiiksi ja julkaisukuntoon. Behemothin Kitaristi Patryk Dominik Sztyberillä tähditetty metalliryhmä aikoo julkaista ensi kuukauden 21. päivä studiosoittonsa "Transmigration of Consciousness". Parin vuoden ajan työstettävänä ollut albumi äänitettiin Puolassa Hendrix Studion uumenissa Arek Malczewskin valvonnassa. Puolalaisbändi kertoo uutukaisalbuminsa sisältävän yhteensä kahdeksan sellaista kuolonmetallikappaletta, jotka ovat ultraraskaita ja hienostuneita. Levyllä kuullaan lisäksi intro ja outro, joiden kerrotaan hahmottelevan massiivista tuomiopäivämeininkiä. Ohessa näkyvästä kansitaiteesta on kiittäminen Michael "Xaay" Lorancia.

Lue koko julkaisu…

Nomad nauhoittaa "Transmigration Of Consciousness" -albumia.

  • Julkaistiin tiistaina 05.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 740 kertaa
  • Bändit:

Viisi mustiin pukeutunutta miestä, joista kolme etummaista pitkähiuksisia, seisoo kahdessa rivissä vaaleata taustaa vasten. Keskimmäisellä mieheillä paidoissa valkoiset kuviot. Keskimmäisen miehen paidassa kiero ylösalaisin käännetty risti. Oikean laidan Kuva: Krystian Kuligowski

Puolalainen death metal –yhtye Nomad (www.nomad-band.com) paljasti tammikuun alussa palanneensa nyt studioon, jossa on nyt vuorossa ääniraitojen purkittaminen. Yhtyeen vokalistina toimiva Bleyzabael BAlberith on tähän mennessä nauhoittanut kolmen kappaleen lauluosuudet. Tuottaja Arek "Malta" Malczweskin kanssa nauhoitettava studioalbumi on työnimeltään "Transmigration Of Consciousness". Sen basso– rumpu-, ja kitararaidat nauhoitettiin aikaisemmin viime vuoden puolella. Uutukaiskiekkoa on valmisteltu jo huhtikuusta 2009 lähtien. Sen kappalelistaa ei ole vielä tiedossa. Yhtye tarjoaa jonkin verran näytebiisejä tuotannostaan omilla MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…