Metallimusiikki.net

on a pale horse

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen on a pale horse liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin on a pale horse. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin on a pale horse liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

On A Pale Horse: Sound the Alarm.

Jenkkibändi On A Pale Horse (www.onapalehorse.com) tarjoaa rokkaavaa metallia musiikkivideossaan "Sound the Alarm". Biisi kuullaan yhtyeen albumilla "On A Pale Horse". Levylle on luvassa pian seuraajakin, sillä Corporate Punishment Recordsin kautta aiotaan julkaista 4. maaliskuuta "A Generation of Vipers" -niminen pitkäsoitto. Uuden kiekon tuottajana toimi Warren Riker, joka on työstänyt musiikkia myös Crowbarille, Downille sekä Cathedralille. Levyn tuotantohommissa avustajan virkaa toimitti Slipknotin remmistä tuttu Paul Gray.

Iowasta saapuva OAPH pitää sisällään entisen Slipknotin joukoissa vaikuttaneen Josh Brainardin kitaristina ja laulajana Aaron Peltzin, joka on aiemmin soittanut sellaisesa rytmiryhmittymässä kuin Downthesun.

Lue koko julkaisu…