Metallimusiikki.net

posthuman

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen posthuman liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin posthuman. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin posthuman liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Posthum: "Lights Out"

  • Julkaistiin tiistaina 31.07.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 872 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jonka päällä valkoisella värillä tehty piirros monsterista, jolla luinen olemus ja metsää vierellään.Julkaistaan 21.9.2012

Norjalainen kolmesta muusikosta koostuva Posthum tiedottaa Indie Recordingsin välityksellä julkistavansa "Lights Out" -albumin 21. syyskuuta 2012. Oikealla puolella näkyy sen kansitaiteeksi varattu kuva. Posthumin väki solmi levytyssopimuksen maanmiestensä kanssa ja kertoo olevansa erittäin ylpeä luomuksestaan. Bändi on uurastanut levynsä eteen pitkään ja hartaasti. Lopputuloksena on juuri sellainen äänite kuin muusikot haluavat sen olevan: tunnelmallinen ja aavemainen, melankolinen, aggressiivinen ja progressiivinen. Posthum hakee biisiensä sanoituksiin innoitusta luonnosta, unista, painajaisista, ihmisluonnosta ja kaupallisesta maailmasta. Metallibändi arvelee etenkin varhaisen Alcestin tai Enslavedin fanien mieltyvän siihen. Bändin debyyttialbumi "Posthum" ilmestyi pari vuotta sitten. Sen ilmestyttyä yhtye pääsi soittamaan Euroopan-kiertueen Satyriconin ja Ruotsin Shiningin kanssa.

Lue koko julkaisu…