Metallimusiikki.net

prometherion

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen prometherion liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin prometherion. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin prometherion liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Behemoth: Prometherion.

  • Julkaistiin sunnuntaina 28.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1059 kertaa
  • Bändit:

Kylmänsininen valokuva Behemoth-bändin kolmesta miehestä. He ovat kirkkomaisessa rakennuksessa pukeutuneina mustiin nahka–asuihin, joissa kettinkejä ja niittejä ja piikkejä. Miehillä raatomaskit kasvoilla ja julmat ilmeet. Etummainen kyyryssä ja pudMetallimusiikkia vuodesta 1991

Puolalainen extreme metal -ryhmä Behemoth (www.behemoth.pl) on julkaissut juuri netissäkin viime kesänä kuvaamansa "Prometherion"-musiikkivideonsa. Kyseessä on arvostetun ohjaaja Sorenin ohjaama tekele, joka on raivoisa ja energinen esitys bändin tämänhetkisestä voinnista. Vointi on parempi kuin koskaan aiemmin.

Bändi tulee liittoutumaan amerikkalaisen saman linjan metallibändin kanssa, mikä kutsuu itseään nimellä Job For A Cowboy, tehdäkseen yhdessä "Radio Rebellion" -kiertueen. Se käynnistyi viime viikolla. Bändit matkustavat mahdollisimman intiimeihin keikkapaikkoihin voidakseen tarjota faneille jotain käsinkosketeltavaa ja äärimmäistä musiikki-ilakointia. Behemoth luonnehtii noita konsertteja "laitimmaiseksi Behemoth-elämykseksi". Kiertueella yhtye soittaa myös tuoreimpia biisejään "The Apostasy" -albumiltaan.

Lue koko julkaisu…