Metallimusiikki.net

ravage machinery

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ravage machinery liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ravage machinery. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ravage machinery liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Melodista mättöä Rovaniemeltä — arvostelussa Ravage Machinery: "The Dystopian Tide"

  • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 08.10.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2921 kertaa
  • Bändit:

Jo vuonna 2004 aloittanut melodista mättömetallia soittava rovaniemeläinen Ravage Machinery julkaisi viime vuonna ensimmäisen varsinaisen lättynsä, EP:n joka kantaa nimeä "The Dystopian Tide". Tämä kiinnostava kiekko on pitänyt arvostella jo pitkään, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Levy lävähtää oikein räväkästi soimaan kappaleella "Thus I Serve". Ensimmäisenä huomio kiinnittyy taidokkaisiin kitarariffeihin ja yllättävän hyviin vokaaliosuuksiin. Neliminuuttinen kipale on hyvinkin nopeatempoinen, mutta avausraidaksi oikein mainio. Seuraavan pläjäyksen, "Lethal Slavery", aikana päästään vähän rauhoittumaan. Melodiset osuudet tässä toisessa kappaleessa ovat yllättävän monipuolisia sooloineen.

Lue koko julkaisu…