Metallimusiikki.net

sacrifice

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sacrifice liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sacrifice. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sacrifice liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sacrifice: "The Ones I Condemn".

  • Julkaistiin maanantaina 25.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1001 kertaa
  • Bändit:

Sacrificen albumin "The Ones I Condemn" etukansi on taustaltaan musta ja sen keskellä katselee sivulleen nainen, jonka iho on tatuoitu. Naisen hiukset tummanruskeat ja niiden seassa on vuohensarvia hiuspinneinä. Kuvan oikeassa yläkulmassa bändin logo punaKuva: Michael Rosner

Kanadan Torontosta käsin toimiva Sacrifice (www.sacrifice.com.br) julkaisee kauan odotetun uuden albuminsa kesäkuussa 2009. Albumille ei ole vielä tiedossa tarkkaa ilmestymispäivämäärää, mutta sen saapumista sopii odottaa tapahtuvaksi kesäkuun puolen välin tienoilla. Kiekon julkaisee brasilialainen Marquee Records. Thrash metal -bändi nauhoitti kiekkonsa kotikaupungissaan sijaitsevan Rouge Valley Studion uumenissa ääniteknikon ja aikamoisella nimellä varustetun Darius Szczepaniakin kanssa. Darius on uransa varrella työstänyt musiikkia Sacrificen lisäksi myös I Mother Earthille, Sum 41:lle ja Edwinille.

Lue koko julkaisu…