Metallimusiikki.net

sanctimony

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sanctimony liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sanctimony. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sanctimony liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Green Christmas: Samael, Sanctimony...

  • Julkaistiin lauantaina 10.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 968 kertaa
  • Bändit: , ,

Kylmänsininen promovalokuva Sanctimony-yhtyeen miehistöstä, johon kuuluu raivokkaasti irvistelevää miestä. Heistä jokaisella pitkä heviletti. Keskimmäinen seisoo etualalla ja huutaa, näyttää käsillään pirumerkkiä.Kuvassa Sanctimony

Joulukuun 21.–22. päivä on Viron Rakvere Sports Hallissa erityinen aikajakso, sillä tuolloin vietetään Green Christmas -festivaalia. Paikalle on haalittu esiintyjiksi sveitsiläinen Samael, latvialainen Sanctimony ja virolainen Leech. Suomalaisia bändejä ei tapahtumassa näillä näkymin tule esiintymään. Tapahtuman esiintymislavalla tullaan kuitenkin tapaamaan metallimusiikin kärkinimiä — festareille on hankittu Paradise Lostin lisäksi mm. U.D.O., Hatesphere, Loits ja Neaera. Lippuja tapahtumaan voi hankkia virolaisen Piletilevin kautta tai täältä Suomesta Tiketin suunnalta. Tarkempia tietoja vehreästä joulufestivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.greenchristmas.ee.

Lue koko julkaisu…