Metallimusiikki.net

samael

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen samael liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin samael. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin samael liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Samael: "Lux Mundi".

 • Julkaistiin tiistaina 08.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1537 kertaa
 • Bändit:

"Lux Mundi" -albumin etukannessa äärimmäisen pelkistetty tummanvihreä, tai tummanharmaa, ympyrä. Sen ympärillä on sakaroita.Julkaistaan 29.4.2011

Industrial metallia soittava Samael (www.samael.info) paljasti hiljattain uuden "Lux Mundi" -nimisen pitkäsoittonsa kappalelistan. Aikaisemmin ryhmä laittoi nettiin katseltavaksi oheisen kansitaiteen. Pelkistetystä kansigrafiikasta on kiittäminen Patrick Pidouxia, joka on jollain muotoa bändin luottograafikko, sillä hänen taitojaan sveitsiläisbändi on hyödyntänyt aikaisemmin pariin otteeseen. "Lux Mundi" -albumilla kuullaan yhteensä 12 uutta biisiä. Albumi julkaistaan täällä Euroopassa 29.4. Nuclear Blast Recordsin kautta Sveitsiä lukuun ottamatta, jossa sen julkaisee Musikvertrieb, ja Pohjois-Amerikassa 3.5. Season Of Mistin tuella. Albumin nimi on latinaa ja se tarkoittaa maailman valoa.

Lue koko julkaisu…

Samaelilta "Lux Mundi" keväällä.

 • Julkaistiin keskiviikkona 22.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1115 kertaa
 • Bändit:

Sveitsiläinen Samael (www.samael.info) kutsuu keväällä 2011 ilmestyvää albumia nimellä "Lux Mundi". Teoksen nimi tarkoittaa suomeksi maailman valoa. "Lux Mundi" -levyn luomistyö vei lähes kolme vuotta alkaen biisien säveltämisestä kappaleiden nauhoittamiseen. Nauhoittaminen tapahtui vain muutamassa päivässä viime kesän aikana Saksassa tuottaja Waldemar Sorychtan kanssa. Osittain teos nauhoitettiin Sveitsissäkin. Kiekko miksattiin extreme metallin muovaamiseen erikoistuneen Russ Russellin toimesta Englannissa. Samael kertoo sisällyttävänsä albumin normipainoksen soittolistalle 10 biisiä ja erikoisversiolla kuullaan pari bonusraitaa. Kappalelistalla kuullaan singlekappale "Antigod" sekä live-esiintymisestä nauhoitettu "Soul Invictus".

Lue koko julkaisu…

Samael julkaisee jättikokoelman.

 • Julkaistiin maanantaina 25.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1224 kertaa
 • Bändit:

Samaelin nimi kuvan yläosassa ja alaosassa lukee palkin päällä goottilaisella fontilla kirjoitettuna "A Decade In Hell". Kuvan keskellä kolme mustiin pukeutunutta ja mustahiuksista miestä.Julkaistaan 19.11.2010

Sveitsissä perustettu metallibändi Samael (www.samael.info) julkaisee 19. marraskuuta suuren kokoelmalevyjä sisältävän paketin, nimeltään "A Decade In Hell", johon kuuluu yhteensä yhdeksän CD-levyllistä musiikkia. Lisäksi tälle Nuclear Blast Recordsin avulla esille tuotavalle paketille pannaan kaksi DVD-levyä. CD-levyillä on yhteensä 82 audioraitaa ja DVD:llä nähdään 41 videoklippiä. Soittoaikaa kertyy yhteensä 490 minuuttia. Kansilehtinen on 60-sivuinen. Lehtisessä on kappaleiden sanoituksia, sivumerkintöjä ja valokuvia. Toistaiseksi kokoelma-albumin yksittäisten levyjen soittolistoja ei ole paljastettu.

Lue koko julkaisu…

Samael viinikauppiaaksi.

 • Julkaistiin sunnuntaina 07.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1278 kertaa
 • Bändit:

Samaelin logolla varustettu musta viinipullo lojuu avaamattomana hienojyväisessä hiekassa.Samaelin viini

Elokuussa Suomeenkin saapuva sveitsiläinen Samael (www.samael.info) julkisti eilen lauantaina laajentavansa ulkomusiikillisten tavaroiden katalogiaan tuomalla markkinoille oman punaviinimerkkinsä. Samaelin oma viini on nimeltään "Alliance". Metallimiehet luonnehtivat viiniään sekoitukseksi synkkiä ja voimakkaita aromeja. Viinirypäleet ovat Ranskan Gamaysta ja Diolinoirista, sekä Italian Sangiovesesta poimittuja. Viinin vuosikerta 2009 on pullotettu yhtyeen logolla varustettuun pulloon. Bändin viinikauppa löytyy Samaelin virallisilta nettisivuilta, jossa pullon kappalehinnaksi on asetettu 22 euroa. Samael ei toimita viiniään toistaiseksi ainakaan Yhdysvaltoihin. Sveitsiläisyhtye on jo entuudestaan kaupitellut musiikkinsa lisäksi nettikaupassaan mm. tarroja, paitoja ja käyttämättömiä alusvaatteita.

Lue koko julkaisu…

Samael Nosturiin elokuussa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 13.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1338 kertaa
 • Bändit:

Tumma valokuva Samaelin miehistöstä, johon kuuluu neljä häijynnäköistä ukkoa. Miehistä kahdella vasemmanpuoleisella kaljut tai siilitukat. Keskimmäisellä takana mustat aurinkolasit silmillään. Valokuva on harmaasävyinen.Kuvassa Samael

Sveitsiläinen Samael (www.samael.info) on ehtinyt matkata monelle suunnalle sen jälkeen, kun bändi perustettiin ensimmäisessä muodossaan vuonna 1987. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Samael ei ole vältellyt jatkuvaa uudistumista, minka suhteen varhaisen tuotannon omalaatuinen ja "Ceremony of Opposite" -kiekkoon mennessä täysin kieroutunut black metal oli vain alkua. Viimeistään 90-luvun loppupuolella julkaistut "Passage" ja "Eternal" antoivat selviä merkkejä Samaelin jatkuvasta rajojen rikkomisesta koneellisen äärimetallin merkeissä, kunnes "Reign of Light" ja "Solar Soul" -albumien eksoottisesti sävytetyillä elektrometallilla bändi oli saavuttanut täysin erilaisen ääripään tyylissään alkuaikoihinsa nähden. Nyt keväällä 2009 tuoreimmalla albumillaan "Above" Samael päätti matkata takaviistoon, riisumalla ilmaisustaan kaikki ylimääräiset kerrostumat Samaelmaisesti suoraviivaisen äärimetallin tieltä, minkä seurauksena myös bändin keikoilla on liikuttu viime aikoina kaikkien ääripäiden välillä.

Lue koko julkaisu…

Samael: "Above".

 • Julkaistiin maanantaina 05.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1578 kertaa
 • Bändit:

"Above"-albumin etukannessa valkoinen pohjaväri, jonka päälle pläntätty erittäin yksityiskohtainen piirroshahmo ihmismäisestä olennosta, jonka selästä ja takaa rönsyilee mustia piikkejä huimina määrinä. Ihmishahmolla luuläjä päässään. Kuvan yläosassa yhtyJulkaistaan 6.3.2009

Sveitsiläinen kokeellista metallimättöä anniskeleva Samael (www.samael.info) ilmoittaa julkaisevansa "Above"-albuminsa täällä Euroopan alueella perjantaina 6. maaliskuuta Nuclear Blast Recordsin avulla. Levyn soittolistalle päätynyt biisi "Illumination" on laskettu juuri kuunneltavaksi bändin virallisten MySpace-sivujen soittolistalle. "Illumination", kuten muutkin uuden albumin biisit, ovat yhtyeen mukaan uskollisia Samaelin peruslinjalle. Yhtye pyrki luomaan "Above"-albumista sellaisen, joka on uskollinen yhtyeen 20 vuotta sitten käynnistyneelle tyylisuunnalle. Kyseistä levyä bändi luonnehtii jonkinlaiseksi ehostetuksi ja päivitetyksi sekoitukseksi kolmesta tai neljästä edellisestä Samaelin albumista — levyä bändi luonnehtii myös puuttuvaksi linkiksi kiekkojen "Ceremony of Opposites" ja "Passage" välillä. "Above"-albumilla Samael on puheidensa mukaan palannut juurilleen.

Lue koko julkaisu…

Green Christmas: Samael, Sanctimony...

 • Julkaistiin lauantaina 10.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1027 kertaa
 • Bändit: , ,

Kylmänsininen promovalokuva Sanctimony-yhtyeen miehistöstä, johon kuuluu raivokkaasti irvistelevää miestä. Heistä jokaisella pitkä heviletti. Keskimmäinen seisoo etualalla ja huutaa, näyttää käsillään pirumerkkiä.Kuvassa Sanctimony

Joulukuun 21.–22. päivä on Viron Rakvere Sports Hallissa erityinen aikajakso, sillä tuolloin vietetään Green Christmas -festivaalia. Paikalle on haalittu esiintyjiksi sveitsiläinen Samael, latvialainen Sanctimony ja virolainen Leech. Suomalaisia bändejä ei tapahtumassa näillä näkymin tule esiintymään. Tapahtuman esiintymislavalla tullaan kuitenkin tapaamaan metallimusiikin kärkinimiä — festareille on hankittu Paradise Lostin lisäksi mm. U.D.O., Hatesphere, Loits ja Neaera. Lippuja tapahtumaan voi hankkia virolaisen Piletilevin kautta tai täältä Suomesta Tiketin suunnalta. Tarkempia tietoja vehreästä joulufestivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.greenchristmas.ee.

Lue koko julkaisu…

X-Mas Festival 2007 -kiertueelle Mayhem.

Mayhem-yhtyeen bändikuva. Otettu luonnon keskellä, hämärässä, lumen keskellä. Kuvassa myös uusi laulaja, Attila Csihar.Kuvassa Mayhem

Norjalainen black metal -legenda Mayhem (www.thetruemayhem.com) tulee ottamaan osaa X-mas Festival 2007 -kiertueeseen, joka käsittää live-esiintymisiä joulukuun aikana mm. Ranskassa, Sveitsissä, Italiassa, Saksassa, Itävallassa ja Belgiassa. Samalla kiertueella reissaa Mayhemin lisäksi Samael, Pro-Pain, Malevolent Creation, Onslaught, Wykken Wytch ja Blood Red Throne. Kiertueen tarkat esiintymispaikat on vielä tässä vaiheessa kesää paljastamatta, mutta niistä tullaan tiedottamaan lähitulevaisuudessa.

Lue koko julkaisu…

Samael Nuclear Blast Recordsille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 947 kertaa
 • Bändit:

Samael-bändin promokuva vuodelta 2006. Miehet seisovat huoneessa, jonka seiniin on töherretty kirjoituksia ja muita sotkuja. Miehillä on mustat vaatteet yllään. Kuvassa neljä miestä, joista kaksi keskimmäistä ovat lyhythiuksisia ja laitimmaiset miehet pitSveitsiläinen Samael (www.samael.info) on solminut levytyssopimuksen Nuclear Blast Recordsin kanssa. Sopimus on bändin nettisivuilla julkaistun uutisen mukaan useita levyjä kattava.

Bändin kahdeksas albumi, "Solar Soul", on tarkoitus julkaista 1. päivä kesäkuuta. Albumilla kuullaan ainakin biisit "Solar Soul", "Promised Land", "Slavocracy", "Western Ground" ja "On the Rise". Albumi äänitettiin Sveitsissä viime vuoden syksyn aikana ja miksattiin Tukholmassa tammikuun puolella. Tällä hetkellä kiekkoa masteroidaan.

Lue koko julkaisu…

Samael: "Aeonics — An Anthology".

 • Julkaistiin torstaina 08.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1030 kertaa
 • Bändit:

Samael-bändin promokuva vuodelta 2006. Bändin jäsenet, eli neljä miestä, seisovat ränsistyneen katon alla.Century Media Records julkaisee lähiaikoina Samael (www.samael.info) antologian, minkä nimeksi on annettu "Aeonics — An Anthology". Levyn julkaisulla juhlistetaan bändin parin vuosikymmenen ajan kestänyttä uraa. Antologia sisältää 19 biisiä, jotka koteloidaan mustaan slipcase-koteloon. Kokoelman mukana tulaa 24-sivuinen booklet, missä on myös valokuvia ja biisien sanoituksia. Kokoelmalevy tehtiin yhteistyössä Samael-bändin kanssa, jonka keulahahmo Vorph on kirjoittanut sivumerkintöjä jokaiseen biisiin.

Lue koko julkaisu…