Metallimusiikki.net

skald

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen skald liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin skald. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin skald liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Skald: "Vitterland".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 744 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva kahdesta metsässä seisovasta miehestä, joista mustapaitaisella on mustat pitkät hiukset ja partaa ja hän on oikealla taaempana. Vasemman laidan miehellä lyhyt tukka ja tummanharmaa paita.Kuva: Joakim Ottosson

Viiden vuoden ikäinen folk metal -bändi Skald (www.skald.se) tulee julkaisemaan ruotsiksi lauletun studioalbumin "Vitterland" myöhemmin kuluvana vuonna. Levy-yhtiö Unexploded Recordsin kautta julkaistava opus tulee olemaan yhtyeen ensimmäinen täyspitkä levy. Bändi on aikaisemmin ehtinyt julkaista saman levymerkin tuella yhden MCD-levn ja pari digitaalista demotaltiointia. Ensimmäiselle albumilleen kaksipäinen Skald sulloo tasan 10 biisiä. Niiden lisäksi yhtyeellä on pari ylimääräistä kappaletta käytettäväksi jonkin muun julkaisun yhteydessä. Ruotsalaisyhtye julkaisi aikaisemmin näytebiisejä tulevalta "Vitterland"-levyltään omilla MySpace-sivuillaan. Osa kuunneltavaksi laitetuista näyteviisuista on demolaatuisia.

Lue koko julkaisu…