Metallimusiikki.net

skyfire

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen skyfire liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin skyfire. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin skyfire liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Skyfiren "Esoteric" ilmestyy syyskuussa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 01.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 804 kertaa
  • Bändit:

"Esoteric"-nimisen albumin etukansi. Albumi kuuluu Skyfirelle. Kuvassa näkyy piirroshahmo vihertävässä kuplassa istuvasta olennosta, jonka kuplassa säkenöivää valoa ja mustia varjoja. Kuplan yllä holvikaaria ja patsaita tai jonkinlaisia mustakaapuisia munJulkaistaan 18.9.2009

Progemetallia soittava ruotsalaisyhtye Skyfire (www.skyfireonline.net) kieli juuri ennen kesäkuun päättymistä päättäneen viisi vuotta kestäneen kitkutteluvaiheen ja julkaisevansa vihdoinkin kauan odotetun uuden albuminsa. Yhtyeen neljäs albumi, "Esoteric", tullaan julkaisemaan ensimmäiseksi Pohjois-Amerikan alueella 8. syyskuuta, Britannian saarivaltion maaperällä saman kuukauden 14. päivä ja lopulta muualla Euroopassa perjantaina 18.9.2009. Kiekko julkaistaan Pivotal Rockordingsin kautta.

Skyfire on kohdannut tavattoman paljon vastoinkäymisiä vuosien varrella tehdessään albumiaan valmiiksi. Nyt basisti Martin Hanner toteaa kaikenmaailman tietokone-ongelmien, sairauksien ja miehistönvaihdosten päättyneen. "Esoteric" on nyt valmis. Se sisältää 10 biisiä, joista osassa on käytetty peräti 70 eri ääniraitaa.

Lue koko julkaisu…

Skyfire: "Esoteric".

  • Julkaistiin sunnuntaina 31.08.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1070 kertaa
  • Bändit:

"Esoteric"-nimisen albumin etukansi. Albumi kuuluu Skyfirelle. Kuvassa näkyy piirroshahmo vihertävässä kuplassa istuvasta olennosta, jonka kuplassa säkenöivää valoa ja mustia varjoja. Kuplan yllä holvikaaria ja patsaita tai jonkinlaisia mustakaapuisia munIlmestyy ensi vuonna

Ruotsalainen melodista dm–kurnutusta annosteleva Skyfire (www.skyfireonline.net) paljasti julkaisevansa varhain vuoden 2009 alussa uuden studioalbumin, joka on jo neljäs pitkäsoitto vuodesta 1995 lähtien toimineelta Skyfireltä. Albumin julkaisemisesta vastaa Pivotal Rockordings. Uusi opus tottelee sellaista nimeä kuin "Esoteric". Levyn kansitaide julkaistiin torstaina 28. päivä. Yhtye luonnehtii Pär Olofssonin toteuttamaa kansitaidetta eeppiseksi. Olofssonin aikaisemmin hoitamiin grafiikkaprojekteihin lukeutuu töiden tekeminen Brain Drillille, Psycropticille, Spawn Of Possessionille ja Persuaderille. "Esoteric" on seuraaja vuonna 2004 ilmestyneelle "Spectral"-albumille. Tuoreen pitkäsoiton äänityshommat hoidettiin alta pois göteborgilaisen Powernest Studioiden tiloissa. Levyn miksaus– ja masteroimisprosessi starttaa pian.

Lue koko julkaisu…