Metallimusiikki.net

spiha

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen spiha liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin spiha. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin spiha liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kivenlahti Rock -festivaalin päiväliput Alepoihin

Tänä vuonna kahdeksatta kertaa järjestettävä Kivenlahti Rock -ulkoilmafestivaali tullaan kokemaan kesäkuun 8.–9. välisenä aikana Espoon Leppävaarassa sijaitsevassa urheilupuistossa. Hyvän mielen festivaaliksi itseään kutsuvaan Kivenlahti Rock 2012:een on nimetty uusiksi esiintyjiksi muun muassa virolainen folk metal -ryhmä Metsätöll ja Amorphis, Spiha, Texas Faggott, Mac Bueno & DJ Tact, Artificial Heart sekä Kitka ja DJ Groovemeaster J. Festivaaliväki uutisoi nyt laittavansa maanantaista lähtien erikoiserän päivälippuja myyntiin kaikkiin Alepa-kauppoihin. Lippu on 25 euron arvoinen, S-Etukortilla hinnaltaan 22 €. Lipun erikoisuus on, että sen voi käyttää kumpana päivänä tahansa. Lippuja on rajoitettu erä. Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivustolta osoitteesta www.kivenlahtirock.com.

Lue koko julkaisu…

Spiha: If I Ever Let You Go.

  • Julkaistiin tiistaina 26.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1215 kertaa
  • Bändit:

Spiha-bändin jäsenet hieman ylivalottuneessa promokuvassa. Etualalla seisoo rokkimies, jolla pitkät tummanruskeat hiukset, avonainen lyhyt nahkatakki ja siniset farkut. Miehellä aurinkolasit silmillä.Spiha oli Helsingistä

Suomalainen Spiha on vuosivälillä 1995–2005 vaikuttanut "love metalli" luova yhtye. Bändi teki aikoinaan näyttävän musiikkivideon kappaleestaan "If I Ever Let You Go", jonka ohjauksesta vastasi Onni Tappola ja Petri Mäkitalo. Tämä kappale kuullaan yhtyeen vuoden 2003 huhtikuussa julkaisemalla "Egoreactor"-esikoisalbumilla.

Bändi tiedotti vuoden 2005 marraskuun lopulla hajoavansa. Yhtye ei tuohon aikaan maininnut sen kummepia perusteluita lopettamispäätökselle. Spiha julkaisi uransa aikana kaksi täyspitkää albumia, joista ensimmäinen on em. "Egoreactor" ja jälkimmäinen v. 2005 alussa julkaistu "Spiritual Hallucination".

Lue koko julkaisu…