Metallimusiikki.net

temple of the black moon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen temple of the black moon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin temple of the black moon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin temple of the black moon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Temple of the Black Moonin debyyttialbumi valmistuu.

Monikansallinen metallibändi Temple of the Black Moon, jonka remmiin kuuluu Cradle Of Filthin, God Seedin, Anthraxin, Gorgorothin ja muiden entisiä sekä nykyisiä jäseniä, tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa kuluvan vuoden puolessa välissä. Bändi ei ole vielä antanut debyyttiluomukselleen nimeä eikä tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta on paljastanut sisällyttävänsä sen soittolistalle ainakin biisit "Infernal Desire Machine", "Don’t Call Up What You Can’t Put Down" sekä "Dark Eyes For Trouble", "Beautifully Perverse" ja "C.N.T (All that’s missing is you)". Yhtyeen mukaan albumi, kuten bändin musiikillinen tyyli muutenkin, muistuttaa Toolin ja Celtic Frostin tyylillä maustettua musiikkia, jota Immortal sekä At The Gates ovat tehneet.

Lue koko julkaisu…

Temple of the Black Moon -superryhmä perustettu.

Temple of the Black Moon -nimeä kantava superryhmä sisältää metallimusiikkirintaman nimekkäimpiä muusikkoja, kuten Cradle Of Filthin vokalistin Dani Filthin sekä entisiä ja nykyisiä Gorgorothin, Ov Hellin, White Zombien, The Cultin ja Anthraxin jäseniä. Metallibändi työstää tällä hetkellä debyyttialbuminsa biisiaineistoa ja on edennyt jo siihen pisteeseen, että valtaosa kiekolle päätyvästä materiaalista on demoasteista. Teosta on nauhoitettu Norjan Bergenissä, jossa äänitteelle on sävelletty ainakin sellaisia nimiä kuin "Infernal Desire Machine", "Don’t Call Up What YOu Can’t Put Down", "Dark Eyes for Trouble" ja "Beautifully Perverse" sekä "C.N.T. (All That’s Missing Is You)". Monikansallinen superryhmä pyrkii julkaisemaan äänitteen ensi vuoden puolella. Vuonna 2012 Temple of the Black Moon siirtyy myös keikkarintamalle.

Lue koko julkaisu…