Metallimusiikki.net

the interbeing

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the interbeing liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the interbeing. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the interbeing liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Interbeing: "Edge of the Obscure".

  • Julkaistiin tiistaina 29.03.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 883 kertaa
  • Bändit:

"Edge of the Obscure" -albumin etukannessa maalaus miehestä, joka katselee suurta mustaa ruutua, jossa pyörre imemässä kaiken itseensä. Kuvan yläosassa The Interbeing -logo ja sen alla lukee albumin nimi.Julkaistaan 1.8.2011

Kööpenhaminalainen metallibändi The Interbeing (www.theinterbeing.com) tuo elokuussa esiin "Edge of the Obscure" -esikoisalbuminsa. Pitkäsoiton kappalelistalta on laitettu yhtyeen nettisivuille kuunneltavaksi viisiminuuttinen kappale "Pulse within the Paradox". Metallimiehet laittoivat äsken nimensä Might Musicin tarjoamaan levytyssopimukseen. Tanskalainen levy-yhtiö yhdessä Target Distributionin kanssa julkaisee ja levittää Tanskassa 2.5. ja muualla Euroopassa 1.8. ilmestyvää esikoiskiekkoa. Might Music on vuosien varrella edustanut sellaisia yhtyeitä kuin Artillery, Panzerchrist, Raunchy ja Exmortem. The Interbeingin mukaan levy-yhtiö kykenee tuomaan bändille eräitä etuja ja hyötyjä. Yksi niistä on kyky julkaista albumi nopeasti.

Lue koko julkaisu…