Metallimusiikki.net

the soulless

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the soulless liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the soulless. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the soulless liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Soulless: "Isolated".

  • Julkaistiin tiistaina 19.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 829 kertaa
  • Bändit:

Vaaleanharmaa pohjaväri ja sen päällä valokuva kalpeasta ihmisestä, jolla ei ole ylävartalon peitteenä vaatteita, vaan naamalla jonkinlainen maski. Kuvan alaosassa lukee koristeellisella fontilla The Soulless.Julkaistaan 16.5.2011

Englantilainen melodeathia tekevä The Soulless laittoi maanantaina ilmoille tiedon, että "Isolated"-albumin voi tilata ennakkoon levy-yhtiö Earache Recordsin nettikaupasta. Albumi tullaan julkaisemaan Euroopan markkinoilla maanantaina 16. toukokuuta ja kesäkuun seitsemäntenä Pohjois-Amerikassa. The Soulless tunnettiin aikaisemmin sanahirviönä Ignominious Incarceration, jonka nimissä se julkaisi vuonna 2009 yhden ainokaisen albumin: "Of Winter Born" -levyn. Sillä kuullaan sekoitus ruotsalaistyylistä melodisuutta, vanhan koulukunnan death metal -riffittelyä ja modernia, teknistä taiturointia. The Soulless ja sen edeltäjä hankkivat keikkakokemusta kiertämällä keikkalavoja yhdessä Cryptopsyn, Bring Me The Horizonin ja Bleed from Withinin kanssa. Ohessa näkyvän kansitaiteen "Isolated"-albumille toteutti Ryohei Hase. Samaa graafikkoa yhtye käytti myös edeltäneen yhtyeen albumin kuvittajana.

Lue koko julkaisu…