Metallimusiikki.net

thy serpent

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thy serpent liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thy serpent. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thy serpent liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Code värväsi Adrian Erlandssonin.

  • Julkaistiin lauantaina 28.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 969 kertaa
  • Bändit: ,

Code-bändin debyyttialbumin kansikuva, jossa näkyy bändin logo ja albumin nimi kirjoitettuna harakanvarpailla. Kuvan tausta tummanruskea, vanhahtavalta näyttävä. Taustakuvana irvistelevä ihmishahmo.Perustettu vuonna 2002

Code (www.codeblackmetal.co.uk), joka on brittiläis-norjalainen bm-ryhmä, uutisoi värvänneensä bändin live-esiintymisten ja albumin äänityssessioiden ajaksi rumpuja paukuttamaan Adrian Erlandssonin. Kyseinen mies on erittäin tuttu rumpali metallimaailmassa, sillä hän on aikaisemmin rummutellut At The Gatesin ja Cradle Of Filthin joukoissa. Code kertoo olevansa erittäin tyytyväinen tähän tilanteeseen, jossa Adrian tulee soittamaan bändin uran järjestyksessä toisella albumilla. Yhtyeen kitaristi Aort kommentoi lisäksi, että Erlandssonin maine ja taidot eivät vaadi täydentämistä — ne ovat kaikkien tiedossa. Koska myös Adrian asuu Englannissa, on Coden helpompi työstää uutta materiaalia ja harjoitella biisien soittamista. Tämä tekee bänditoiminnan kitaristi Aortan mukaan aikaisempaa kiinnostavammaksi. Yhtye on varma siitä, että uusi albumi tulee olemaan "killeri".

Lue koko julkaisu…