Metallimusiikki.net

tombs

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tombs liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tombs. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tombs liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tombs 1.8.2011 Kuudennessa Linjassa!

  • Julkaistiin maanantaina 26.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 987 kertaa
  • Bändit:

Amerikasta kotoisin oleva Tombs ulotti syksyisen Euroopan-kiertueensa myös Helsinkiin. Keikkapaikaksi oli valikoitunut vanhaan Elannon tehtaaseen sijoittuva Kuudes Linja -musiikkiklubi. Hämäräperäinen ja jännittävä ympäristö olikin omiaan tällaiselle vähän pienemmän raamin yhtyeelle. Iltayhdeksän aikaan ovien auetessa, alkoi kuulijoita valua paikalle pikkuhiljaa, ja aluksi tuntui, että bändiläiset saavat kohkata tyhjälle salille, mutta vähitellen väkeä kuitenkin saapui. Jos ei nyt ihan täyteen, mutta puoli salillista kuitenkin. Lämmittely-yhtye hoiti hommansa. Pienen roudaustauon jälkeen bändi jyräytti hc-metallia/post punkkia sekoittelevan settinsä käyntiin.

Lue koko julkaisu…

Tombs Relapse Recordsille.

  • Julkaistiin keskiviikkona 25.06.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 819 kertaa
  • Bändit:

Relapse Records uutisoi ylpeänä kirjoittaneensa levytyskontrahdin yhdysvaltalaiselle Tombs-bändille. Yhtye kirjoittaa tällä hetkellä materiaalia albumijulkaisuaan varten, josta tulee seuraaja "Tombs"-nimiselle EP-kiekolle. Tombsin uusi pitkäsoitto tullaan nauhoittamaan elokuussa ja levy julkaisemaan varhain vuonna 2009. Biisejä yhtyeen edelliseltä ja tulevalta pitkäsoitolta, sekä demojulkaisujen kappaleita, voi kuunnella yhtyeen MySpace-sivuilla.

Tombs keikkailee Euroopassa syksymmällä. Jenkkibändin Vanhalle mantereelle tähtäämä reissu sisältää mm. esiintymisen Saksan Trainspotting Festin lavalla, jossa esiintyy myös sellaisia bändejä kuin Capsule, Ultra Dolphins ja Pulling Teeth.

Lue koko julkaisu…