Metallimusiikki.net

toxic holocaust

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen toxic holocaust liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin toxic holocaust. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin toxic holocaust liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Toxic Holocaust Tavastialla 14.11.2011!

  • Julkaistiin torstaina 09.02.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1084 kertaa
  • Bändit:

Marraskuisena iltana oli Helsingin Tavastialla tarjolla Amerikan herkkumetallia Toxic Holocaustin muodossa. Bändi teki jo 2006 pienen kiertueen maassamme, ja oli myös nähtävissä Nosturissa vuonna 2009. Kyseessähän ei ole varsinainen bändi, koska levyillä kaikki instrumentit soittaa "bändin" perustaja Joel Grind, joka myös tekee biisit. Joten kiertuetta varten joudutaan aina kasaamaan keikkakokoonpano. Tällä kertaa musisoitiin trio-muodossa. Viimeisin julkaisu Oregonin Portlandista tulevalla bändillä on 2011 julkaistu "Conjure And Command". Tyyli on punkahtavaa thrashia, eli menoa oli tiedossa. Kuvataanpa hiukan, miltä kuulosti!

Lue koko julkaisu…

Toxic Holocaust: "Conjure and Command".

  • Julkaistiin keskiviikkona 04.05.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 873 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen kuva jonkinlaisesta nelikätisestä olennosta istumassa valtaistuimella. Kuvan tausta on musta ja sen vasemmassa yläkulmassa Toxic Holocaustin logo.Julkaistaan 18.7.2011

Yhdysvaltalainen rässimetallibändi Toxic Holocaust paljasti huhtikuussa pian ilmestyvän albuminsa kansitaiteen. Relapse Recordsin kautta ennakkotilattavaksi laitettu "Conjure and Command" tullaan julkaisemaan useina eri versioina, kuten ylellisenä CD:n ja DVD:n yhteissatsina sekä 12-tuumaisena vinyylilevynä. Heinäkuun aikana Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa ilmestyvä pitkäsoitto äänitettiin Dexters Lab Recording -studion tiloissa yhdessä bändin oman rumpalin ja ääniteknikko Nick Bellmoren kanssa. Vuodesta 1999 lähtien toiminut Toxic Holocaust tiedottaa julkaisevansa oheisella kansitaiteella, jonka toteutti Daniel Shaw, varustetun kiekkonsa 18.7. Euroopassa ja päivää myöhemmin Kanadan sekä Yhdysvaltojen markkinoilla. Kiekon erikoispainoksen mukana tuleva DVD sisältää live-esiintymisestä nauhoitettuja biisejä.

Lue koko julkaisu…