Metallimusiikki.net

unborn generation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen unborn generation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin unborn generation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin unborn generation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Unborn Generation: "Culture of Violence".

  • Levyarvostelu julkaistiin lauantaina 05.11.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2009 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen piirros ihmisen päästä, jonka takaraivo sirpaleina. Kuvan yläosassa lukee mustalla Unborn Generation.Julkaistiin 30.5.2011

Unborn Generation on Pieksämäeltä ponnistava, vain kolme jäsentä sisältävä kokoonpano. Studio- ja keikkabasistina heillä on FM2000-yhtyeestä tuttu Teemu Seppälä. Bändiläiset ovat julkaisseet jo kolme omakustannealbumia. Tätä uusinta mainostetaan Unborn Generationin synkimmäksi ja raskaimmaksi julkaisuksi. Täyttyvätkö odotukset?

Lue koko julkaisu…