Metallimusiikki.net

venera

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen venera liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin venera. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin venera liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dekadent: "Venera: Trial & Tribulation".

  • Julkaistiin perjantaina 30.07.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 760 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen kansikuva, jossa valkoista pohjaväriä vasten seisoo riikinkukon sulat selässä ja vuohensarvet päässä seisova alaston nainen. Kuvan alaosassa lukee Dekadent ja sen alla pientä pränttiä.Julkaistaan syksyllä

Slovenialainen Dekadent (www.dekadent.si) uutisoi julkaisevansa tammikuussa 2008 kauppoihin tulleelle "The Deliverance of the Fall" -albumille seuraajan. Uusi kiekko ilmestyy syksyllä bändin pitkäikäisen yhteistyökumppanin, Pentacle Musicin, tuella. Tarkkaa julkaisuhetkeä uutukaiselle ei ole vielä merkitty. Dekadentin levytysuran kolmas albumi ilmestyy nimellä "Venera: Trial & Tribulation". Sen luomisprosessi päättyi kuukausi sitten. Nyt sen soittolistalla kuultavista kappaleista osa on laitettu kuunneltavaksi metallimiesten MySpace-sivuille. Kuunneltavaksi on laitettu biisit "Thralldom Decree" ja "Raided" ja eräitä vanhempaa tuotantoa edustavia äänitteitä.

Lue koko julkaisu…