Metallimusiikki.net

wrath is evergreen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen wrath is evergreen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin wrath is evergreen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin wrath is evergreen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metal over Riihimäki — metalliklubi-ilta Ravintola Escapessa!

Lauantaina 3.4. järjestettävä Metal over Riihimäki -klubi-ilta tarjoaa kattauksen lyijyn raskasta ja synkkää metallia. Lavalle nousevat paikallinen dark metal -yhtye 0 X í S T, sekä tallinnalainen doom/black metal -yhtye Wrath Is Evergreen. Riihimäen keikka on osa yhtyeiden minikiertuetta, joka käsittää kaksi keikkaa Virossa ja kaksi keikkaa Suomessa. Toinen Suomen suunnalla soitettava keikka on Helsingin Darkside Clubilla Perjantaina 2. huhtikuuta.

0 X í S T soittaa hidastempoista, synkkää ja raskasta dark metallia. Kyseessä on yhtyeen ensimmäisen EP-levyn "Unveiling the Shadow World" julkaisukeikka. EP:n julkaisi ranskalainen doom metal levy-yhtiö Ostra Records ja se esittelee 0 X í S T:in äänimaailmaa yhteensä neljän teoksen verran. Yhtyeen soundissa kuuluu niin dark metal -pioneeriyhtyeiden Bethlehemin ja Deinonychusin antamat musiikilliset esimerkit, kuin synkän ja kokeellisen metallin saralla toimineen sveitsiläisen Celtic Frostin vaikute.

Lue koko julkaisu…