Metallimusiikki.net

yngwie malmsteen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen yngwie malmsteen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin yngwie malmsteen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin yngwie malmsteen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mats Levén keikalle Tampereelle.

Ruotsin Göteborgissa syntynyt muusikko Mats Levén (www.matsleven.com) saapuu Tampereella sijaitsevaan Henry’s Pubiin sunnuntaina 2. marraskuuta. Levén, joka on tuttu hänen kytköksistään mm. sellaisiin yhtyeisiin kuin Yngwie Malmsteem, Therion, Krux, Swedish Erotica ja At Vance, tulee soittamaan Tampereella biisejä sekalaisesta hardrock- ja heavy-tuotannostaan, sekä mahdollisesti myös biisejä Yngwie Malmsteenilta. Ennen Mats Levéniä esiintyy housebändi solistinaan Tommy T.

Levén esiintyy marraskuun päivinä pariin otteeseen myös Tukholmassa sijaitsevan Pub Anchorin tiloissa ja käy musisoimassa joulukonsertin Alankomaiden Tilburgissa, jossa vietetään 28.12. Christmas Metal Symphony -kinkereitä. Alankomaiden joulukonsertissa esiintyvät myös Doro, Russell Allen Symphony X:n joikoista ja Tiamatin Johan Edlund, sekä muita saman kaartin toimijoita.

Lue koko julkaisu…

Yngwie Malmsteenin Suomen keikat.

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.10.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2248 kertaa
  • Bändit:

Kuten Metallimusiikki.net:in puolella jo uutisoitiin, on Yngwie Malmsteen tulossa Suomeen Skandinavian kiertueensa aikana. Malmsteen tekee Suomessa yhteensä neljä keikkaa joulukuun puolivälissä.

Lue koko julkaisu…

Yngwie Malmsteen kiertää Skandinaviaa — esiintyy myös Suomessa.

  • Julkaistiin maanantaina 09.10.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1130 kertaa
  • Bändit:

Ruotsin legendaarinen kitarasankari Yngwie Malmsteen (www.yngwie.org) lähtee reissaamaan Skandinavian maita joulukuussa. Bändi tulee keikkailemaan ainakin Ruotsissa ja Suomessa. Tarkkaa keikka-aikataulua ei ole vielä tiedossa, mutta ne tullaan ilmoittamaan Malmsteenin nettisivuilla lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…