Metallimusiikki.net

Qstock matkalla kohti yleisöennätystä

Viikon kuluttua käynnistyvän Qstockin lipunmyynti on ollut vilkasta. Ennakkolippuja on myyty selvästi enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna, jolloin festivaali saavutti ennätysyleisönsä noin 28 000 juhlijaa viikonlopun aikana. Tuolloin lauantai oli loppuunmyyty.

Nyt molempien päivien suosio on tasaisempaa kuin aikaisemmin, joten uusi kävijäennätys näyttää todennäköiseltä, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi. Kaikkia ennakkolippuja on vielä saatavilla Lippupalvelun toimipisteistä. Mahdollisesta loppuunmyynnistä tiedotetaan välittömästi.

Koska yleisöä on liikkeellä paljon, kannattaa kahden päivän liput vaihtaa rannekkeiksi jo hyvissä ajoin. Kahden päivän rannekkeita vaihtavat tiistaista lähtien Oulu 10, Musiikki-Kullas, Stockmann One Way -vaateliike, Amarillo, Wood Bar, Nallikari Camping -kahvio ja Qstockin palvelupiste torinrannassa. Sen sijaan yhden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen vain festivaalialueella kyseisenä päivänä.

Mahdollisten väärennösyritysten varalta lippuja ei suositella hankittavaksi muualta kuin virallisesta myyntipisteestä. Lippujen aitous tarkistetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Yhdestoista Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.–27. heinäkuuta. Festivaalilla esiintyy kahden päivän aikana yli 60 bändiä kuudella esiintymislavalla. Esiintyjät ja esiintymisaikataulut löytyvät Qstockin nettisivuilta osoitteesta www.qstock.fi.

Tapahtumassa nähdään esiintymässä mm. ruotsalaisen Katatonian ja Bombuksen lisäksi Turmion Kätilöt, Amorphis, HIM, Mokoma, alankomaalainen Within Temptation, suometalliyhtye Kalmah, Kotiteollisuus, Battle Beast, Norjan Shining ja liuta kevyempien musiikkityylien edustajia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.